zdv ([info]zdv) rakstīja,
@ 2003-10-16 16:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:chipper
Mūzika:Kaut kādas skaņas no Luisa istabas

Lamentation
I feel like something that I've done before. I could fake it, but I still want more. "Dissolved Girl" es tagad gribētu klausīties - iespējams dziesma ar kuru esi sevi identificēju brīžos, kad man vajag mākslīgas sajūtas, lai es varētu sevi novest attiecīgajā stāvoklī, kādā es gribu būt . . . un šī dziesma der jebkurai improvizācijai . . . Damn - cik grūti ķidāt un "izvarot" pašai savu darbu - piedod, 20 gadīgās zdv Iona, bet kāds laiks ir pagājis . . . kaut, kas ir mainījies tavā radītājā . . .



(Ierakstīt jaunu komentāru)

?
[info]megabite
2003-10-16 16:57 (saite)
Kas tad tas tur, debesiis!!! :p

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

??
[info]zdv
2003-10-16 17:05 (saite)
Beg pardon?? Nesapratu ko tu ar to gribēji teikt?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]stepes_vilks
2003-10-16 17:43 (saite)
mees aizvakar ar braali striideejaamies vai Massive Attack ir popmuuzika vai nee. Finaalaa tomeer vienojaamies, ka ir pieskaitaama, bet tanii pashaa laikaa ir pieskaitaama arii "muuzikai par sevi" - t.i. muuzikai, kas ir radiita nevis kaada stila ietvaros, bet, lai radiitu vienkaarshi maakslu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zdv
2003-10-16 19:52 (saite)
Jā man arī vienmēr ir bijis grūti nodefinēt MA, bet zinu, ka viņu mūzika mani ir iespaidojusi, radījusi asociāciju virkni, kas man ir svarīgi . . . iespējams tas pat ir pats svarīgākais . . . man pietrūkst māju CD plaukts :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?