Depresīva troļļa piezīmes - Propaganda. [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Propaganda. [Oct. 16th, 2023|01:26 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Ja jau pat ASV prezidents atkārto nepārbaudītu un neapstiprinātu informāciju par dekapitētiem zīdaiņiem, kāpēc nepiemest vēl klāt to, ka tie bija kopš dažu gadu vecuma dekapitēt apmācīti tīņi, kas veica šos varas darbus? Tak visi, kas gribēs attaisnot savu asinskāri, uzreiz bez šaubu ēnas piekritīs šiem apgalvojumiem.

Man sāk rādīties, ka pasaules informācijas karš ir nonācis jaunā kvalitātē.

https://edition.cnn.com/2023/10/12/middleeast/israel-hamas-beheading-claims-intl

"U.S. President Joseph Biden had suggested on Wednesday that he had seen images of children beheaded by militants. The White House later clarified that U.S. officials had not seen any evidence of this."
https://www.reuters.com/world/nato-ministers-shown-horrific-video-hamas-attack-2023-10-12/
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:October 16th, 2023 - 09:13 pm
(Link)
Nez, vai kāda no pusēm vispār zin, par ko ir saknē kautiņš. Vai atceras iemeslu. Nē, svētvietas neskaitās. Toras, Korāns, Bībeles var iet dirst. Ā, bet viņi jau nevar izkāpt no savas pasaku valstības. Kā jau es rakstīju citur, pasaulei vajag sadoties rokās un skatīties citā virzienā, nekādi neatbalstīt nevienu, ne otru. Lai viņi tur viens otram pārgriež rīkles, un pēc tam tai pleķī uzbūvēt iepirkšanas centru, spa un stāvvietu. Tāds kā galējais risinājums, bet šoreiz netēmēts uz vienu diasporu, bet uz visiem tiem galvā pistiem lohiem, kas nevar atrisināt lietas ar vārdiem.
Gan viena puse, gan otra, spēlējas un apelējas pie/ ar vainas apziņu, manipulē. piedrāzt viņus visus.
Let them eat death.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:October 17th, 2023 - 10:34 pm
(Link)
zazis sagājis gnidrologā.

Kāda starpība, kā tie zīdaiņi tika nogalināti?

Notikumiem attīstoties sākotnējā informācija var izrādīties kļūdaina. Nu jau zināms, ka upuru skaits pārsniedzis 1000, lai gan sākotnēji teica, ka tie bija 700.


Un diemžēl Hamas ir pamatīgi skalojuši Gazas iemītniekiem smadzenes, arī bērniem, kuri jau no bērna kājas tiek gatavoti ienīst Izraēlu. Kā tieši notiek šī smadzeņu skalošana, ir mazāk būtiski.

Šobrīd izskatās, ka Izraēlas kļūda bija cerēt, ka tā nenotiek un dodot naudu Gazas pārvaldei, var iestāties attiecību normalizācija.

Šobrīd ir karš: https://en.wikipedia.org/wiki/2023_Israel%E2%80%93Hamas_war

Un diemžēl Gazas pusē ir grūti nošķirt civilos no karotājiem. Upuru tur būs daudz gan starp Hamas karotājiem, gan iespējams vēl vairāk starp civilajiem. Tas ir traģiski. Taču liela daļa tie ir arī Hamas izraisīti. Nupat ziņo par raķetes sprādzienu slimnīcā ar 500 bojā gājušiem. Izskatās, ka tā bija Hamas raķete, kas priekšlaicīgi uzsprāgusi. Iedomājies, Hamas bija mēģinājuši palaisti raķeti no slimnīcas!!! Šausmas!!!