Depresīva troļļa piezīmes - Karikatūra [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Karikatūra [Aug. 26th, 2021|10:20 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]az
Date:August 28th, 2021 - 04:57 pm
(Link)
tā karikatūra neizsmej antivaxerus, kur tu to nolasi? tur attēlots vesels, spēcīgs, nevakcinējies indivīds, kuram uzbrūk simtiem vīrusu, bet viņš stāv un smejas par tiem, kas baidās un vakcinējas.

un par izsmieklu tu runā saistībā ar to, kā tu ar mapatu draudzīgi apsmej vegānus? un kā mapats konstanti stāsta, ka visi vakcinētie mirs, kļūs neauglīgi utt. tas ir viss ok, to tu uzklausi un piekrītoši pamāj, ja?
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:August 28th, 2021 - 08:47 pm
(Link)
1) Ja tur ir domāts cilvēks, kurš atsakās vakcinēties, tad tas ir antivax pēc definīcijas. Var jau būt, ka pārpratu, bet tā bilde ir diezgan muļķīga tik un tāk.

2) Jā, es apsmeju vegānus, ja viņi atsakās lietot vakcīnas. Tas ir, es netieši pasaku, ka ideja nevakcinēties ir diezgan stulba. Kā tu domā, cik liela jēga ir antivax tieši pateikt, ka vajag vakcinēties? Es no teorijas un pieredzes zinu, ka tā ir 0. Bet netieši pasmejoties par kaut ko citu, ir vieglāk par to aizdomāties. Nebija jau tā, ka es to liku kā atsevišķu ierakstu. Tie bija tikai komentāri, kuri ir daudz mazāk svarīgi un pieļauj lielākas atkāpes no formālā. Bet pēc būtības es tur kritizēju antivax. Tāpēc jo īpaši man nav skaidrs, par ko ir pretenzijas šajā sakarā.