Depresīva troļļa piezīmes - Pusaironmens bez peldes. [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Pusaironmens bez peldes. [Mar. 29th, 2021|12:48 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]

Skriet svētdien marta pusmaratonu bija jau sarunāts laicīgi, pat kalendārā tika ierakstīts. Biju nolēmis iemēģināt skriet bez apaviem. Vienvārdsakot biju morāli nobriedis.
Sestdien vakarā uzrodas biedrs, kurš neskrien, bet labprāt vizinās ar velo, ar ļoti kārdinošu piedāvājumu svētdien (tobiš vakar) aizripināties līdz Ķegumam. Protams, ka kko sāku buksēt, jo pusmaratons un tā. Nav tak braukts normāli ar velo nez cik ilgi. Bet kkā tomēr palikām pie tā, ka rīts gudrāks par vakaru.
No rīta glīti sapucējāmies un trijātā devāmies rikšot. Viens biedrs kko īdēja, ka varētu arī mazāk, kko līdzīgu man teica arī viena cīpsla, kura lika sevi manīt jau pirmajā kilometrā. Bet beigās vienojāmies, ka kalendārā stāv rakstīts 21K, znač jāskrien 21. Ap vidu iegriezāmies mājās padzerties un saēsties končas. Bija kārdinājums klausīt anonīmiķim un vilkt apavus, bet nekas miesās tā īsti nesignalizēja, ka nevar turpināt, tāpēc lepnums ņēma virsroku un daskrēju zeķītēs.
Pamanījāmies kko sajaukt un beigās bija 23K. Bija vieglāk kā biju gaidījis, noteikti turpināšu skriet basām.
Kamēr skrējām, pamodās velo biedrs. Bija aizmirsis, ka stunda uz priekšu jāgriež, tāpēc mums uzradās laiks paēst, pārģērbties un pievienoties braucienam uz Ķegumu.
Satikāmies aiz apvadceļa, draudzīgi minām uz Ogri, tad uz Ķegumu, pāri pa hesu un atpakaļ jau pa pareizo Daugavas krastu. Turpceļā bija ieslīps pretvējš, tikām Ķegumā, atvilkām elpu un spriedām cik feini būs pakaļ braukt, kad vējš slīpi no aizmugures. Tiešām tiešām nezinu kā tas strādā, bet atpakaļceļā vējš bija tieši pretī, auksts un spēcīgs. Pirms nogriezties uz Ķekavu, biju jau diezgan krietni izbesījies, ciskas lēnām sāka atteikt.
Tikām līdz Ķekavai un tad jau bija vieglāk. Tiku mājās, jutos pārsalis kā diegs. Saēdos, saģērbos, atsilu un jutos pārlaimīgs.
Dīvainā kārtā šodien jūtu, ka ir kkas vakar darīts, bet nekas dikti traks, pat normāli paiet var. Tik miera pulss uzlecis uz 57. Jāizmet kāds rekriācijas līkums ar velo.

Rezultātā 23K zeķītēs 2h39min un 104K ar velo 4h2min (2K nepiereģistrējās tāka bija visi 106), nodedzinātas 5,3Mcal. Fantastiski brīnišķa svētdiena. Milzu paldies biedriem, kuri izvelk uz šitādām izklaidēm.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]basta
Date:March 29th, 2021 - 02:22 pm
(Link)
Es hujeju! :D

Esi stravā?
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:March 29th, 2021 - 02:37 pm
(Link)
patiesībā es arī nedaudz. arī par to, ka nav nekādu dižu seku.
[User Picture]
From:[info]basta
Date:March 29th, 2021 - 02:54 pm
(Link)
Noskrēju pusmaratonu pirms 2 mēnešiem, pēc 5 mēnešu pauzes (jaut kas potītēm nepatika) un vēl joprojām neesmu atkopis celi.
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:March 29th, 2021 - 04:42 pm
(Link)
traumas ir baigi neforši, ļoti bail no tām. bet vai tāpēc nepārspīlēšu? XD

veseļojies! un lēnām, un prātīgi
From:(Anonymous)
Date:March 30th, 2021 - 01:22 am
(Link)
Fakjuu, virdzhiinija kas nemiil anon, taapeec te

Es arii pat uz juurmalas shosejas juutos teju droshaak nekaa uz taadas laachpleesha ielas kur shad tad kaads izdomaa miit pa preteejaas puses velojoslu
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:March 30th, 2021 - 10:29 am
(Link)
es tevi saprotu. bet nesaprotu kāpēc joprojām nevari saņemties cibā acc uztaisīt un nākt normāli bariņā ietusēt.
From:(Anonymous)
Date:March 31st, 2021 - 02:54 am
(Link)
Nemaaci man KāLabākDzīvot(tm), labaak pastaasti par broileriem 🍗😋