Depresīva troļļa piezīmes - [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Aug. 6th, 2020|06:35 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , ]

Izskatās, ka ir radies neliels pārpratums. Es neesmu vegāns, es tikai aicināju padomāt, cik daudz var izdarīt savas veselības, savas vides labā nedaudz pamainot savu diētu. Turpmāk mēģināšu aicināt ne tik satraucošā manierē. (:
Paldies visiem troļļiem, kuri pieteicās. (;
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]az
Date:August 6th, 2020 - 08:47 pm
(Link)
man reiz kāds teica, ka apzināti vajag kontaktēties ar cilvēkiem, kuriem gribas līdzināties, un pie pārējiem ipaši nekavētties, jo citādi nepietiek laika un spēka savai dzīvei.
tas bija atvieglojoši
[User Picture]
From:[info]pavisam
Date:August 7th, 2020 - 09:09 am
(Link)
VĒL neesi vegāns :)
Ar manieri viss kārtībā, bet Tu taču nevari sagaidīt, ka nebūs pretreakcijas, ja piedāvā likvidēt veselas industrijas :D

Manuprāt, fakts, ka pat vietējie ražotāji sāk radīt vegānos produktus, ka ir iespēja nopirkt vegānu desu, vegānu malto gaļu un vegānu burgera kotleti, nozīmē, ka "kustība" ir gana liela. Dod tai laiku.

No otras puses, es par tām vegānajām desām un kotletēm mokos ar apziņu, ka vajag ar šitā pierast pie kaut kā, ka vajag to vegāno kotleti. Nevis, ka pilnībā maina ēdienkarti, bet AIZVIETO.
Bet par šo es vēl neesmu līdz galam neko izdomājusi.
Turklāt tie produkti ir fakin dārgi. 300g desas par 4eur. Agonija.
No trīspadsmitās puses - ja paika ir dārga, mož nenopērk par daudz un nemet ārā.
hvz, šis viss vēl lēnām procesējas.
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:August 7th, 2020 - 09:31 am
(Link)
nez vai kādreiz būšu tāds īsts un tīrs. slinks tomēr kā maita. vot, ja tas neprasītu tās pūles kā tagad. mmm ato izej no mājas un dirsā, pat auzu cepumus nevar, jo tur kefīrs un krejums sastāvā, ebal.
maniere bija provokatīva piekrītu, bet savādāk es nebūtu ticis pie tik daudz absurda, kurš tur vēlās ārā no visām pusēm. uzmetu aci kā tieku apdirsts pie ctulhu (jā esmu mazohists, acīmredzot), tur valdīja dievīga argumentācija. gandrīz kļuva skumji. es gaidīju pretreakciju, nekas jauns, tāda pat bija (pirms gadiem, gadu desmitiem) par to, ka geji, nēģeri un sievietes, un bērni arī ir cilvēki. bērni vispār vēl pavisma nesen bija vecāku īpašums, drīkstēji hoķ grāvī viņu noslīcināt. nezkāpēc tas vairs nav modīgi. es pat teiktu, krimināli sodāmi.

vegāniskos aļa gaļas izstrādājumus personīgi nesaprotu, saprotu, ka cilvēkiem, kuri mēģina kko mainīt dzīvē tas varētu palīdzēt. man šķiet, ka mainīt ieradumus ir iespējams, vismaz personām, kuras spēj iedziļināties lietas būtībā.
es dodu laiku, paralēli izdarot pīrprešeru, lai kustība būtu lielāka un straujāka, gribu daudz un ne pārspīlēti dārgus vegāniskus produktus, kuri radīsies brīdī, kad būs gana liels pieprasījums.

milzīgs prieks, ka kāda arī procesējas, nevis kā vairums personu smadzenes uzmet kūleni, un tarakāni, tie kuri galvā, sāk masu grautiņus.