Iemiileejies Shekspiirs ([info]zanix) rakstīja,
@ 2010-09-09 00:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
22:58 08.09.2010
Uznāca luste dārzā vairāk pastrādāt.Šodien izraku savus pa jokam istādītos kartupeļus.Vispār baigi labie izauguši.Nākampavasar būs jāiestāda tā kārtīgi. Novācu redīsu ražu.Tādi smuki redīsiņi, labāki, nekā pavasarī kas izauga.Nez kā būs ar salātiem.bet ja neuznāks pēkšņas salnas, tad jau būs ok.Nu vismaz man ir 2 vasaru laikā radusies pieredze, ko un kā audzēt.

Visa nauda iztērēta, visa, ko biju atlicis dzīvoklim, Ainaram par kompi.Ar bailēm gaidu rītdienu, nez cik man tā alga būs aprēķināta.

Satiku Jāni Kantmani.Šis laikam bija bišķiņ iedzēris, tāpēc tik runīgs.Citādi jau viņš mani neievēro uz ielas :). Pasūdzējās, kā viņiem pa pastu iet.Vispār jau murgs, ja pastniekam jāstaigā un jāpārdod cilvēkiem visādas preces, nevis jāpilda savs tiešais pienākums. Un alga vēl mazāka nekā man.Tak lai tad aizslēdz to pastu un miers.Ko moka cilvēkus. Paldies Dievam, ka man radās iespēja laicīgi no turienes aizlaisties.Es šito visu murgu neizturētu.Jau tad man viss bija līdz kaklam, vis tā netaisnība un beztiesiskums.

Matilde meņģējas apkārt.Jau tik vēls, bet mājās nav vēl pārradusies.Kaut nu tikai nepazustu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?