Iemiileejies Shekspiirs ([info]zanix) rakstīja,
@ 2010-09-04 20:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
19:51 04.09.2010
Nez kāpēc ilgāk par 9.00 nevaru vairs pagulēt.Agrāk taču gulēju līdz 11, 12tiem.Laukā rudens.Kaut arī tikai septembra sākums. Kā tā vasara ātri pagāja.Tik skumji, ka ārprāts.Tik daudz visu ko biju domājis pa vasaru izdarīt in neko.

Izdomāju izvārīt pupiņu zupu.Aizgāju uz Mego, satiku Lindu pie alkohola plaukta :) .Sarunājām, ka vēlāk aiziešu pie viņas pēc sīpoliem. Pārgāju mājās, sāku vārīt zupu.

Aizgāju pie Lindas, pacienāja mani ar šampanieti, kafiju.Viņa izteica domu, ka to malku, kas viņai ugālē palikusi, viņa pārdos īrniekiem, un tad pa to naudu es varēšu nopirkt pats malku.Variants labs, jo kamēr es izdomāšu kā atvest to malku, ziema jau būs pagājusi.

Pārnācu mājās, Līga uzzvanīja.Atnāca, savāca nedaudz gurķus, tomātus.Puse no viņas tomātiem man pašam palika.Arī nav slikti.Es tā arī nevaru saprast, kāpēc mani tomāti lēnāk nogatavojas, nekā viņēji.

Izdomāju, ka tomēr jānopērk šnabītis. Kaņdža visa izdzerta, jaunu taisīt kaut kā nevelk.Ja man būtu kāds pircējs, tad cita lieta.

Ruslans kaut kā sen nerādas.nahren viņš ,man vajadzīgs, naudu arī nevar atdabūt man no Normunda.Es jau viņam teicu, tu jau tikai varonis, kad ar sīkajiem jātiek galā.Šis saka, ka nevēlas nepatikšānas ar policiju.Te nu bija krutais vīriņš.

Kristaps saņēmis pirmo algu. 95 latus.Baigi vīlies esot.Tomēr strādāja pa šito karsto laiku gan virsstundas, gan sestdienas svētdienas.Viņam teica, ka par to maksāšot nākammēnes. Nu nekas, vismaz kāda nauda, Lindai arī iedeva 40ls.

Iekurināju krāsni, vismaz nedaudz siltāks


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?