Iemiileejies Shekspiirs ([info]zanix) rakstīja,
@ 2003-04-24 16:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pazudushais deels
Esmu taads slinkis.nekad nevaru sanjemties un kaut ko uzrakstiit.
Nu shodien sanjeemos, un arii tikai tamdeelj, ka nebija ko dariit, kameer laadeejaa faili.
Eh...
Tik sen neesmu bijis Riigaa.Un mani jau tur neviens negaida.Agraak braukaaju pie E gandriiz katru nedeeljas nogali, bet tagad...
Tagad neesmu vinjam vajadziigs.ja es to vinjam pateikshu, zinu, ka vinsh to viu noliegs.Bet man jau kljuust vienalga.Tikai nezinu kaa man riikoties, ja nu tomeer vinsh sadomaas mani satikt. Itkaa man vajadzeetu vinju pasuutiit labi taalu, bet no otras puses tomeer man gribas vinju satikt.Kaads es tomeer esmu muljkis.
Ir viens cilveeks, kas liekas manii ir iemiileejies un tas mani biedee.Jo es neko taadu iipashu pret vinju nejuutu.Jaa vinsh ir mans draugs un es vinju miilu kaa draugu.Nezinu pat ko dariit.Cilveeks jau vinsh ir labs, tachu vecs.Vecaaks par manu teevu.Eh, es tieshaam nezinu kas no taa visa iznaks.
Es iedomaajos, ka varbuut arii es vareetu nodibinaat taadas tuvaakas attieciibas, bet sex? To es nevareetu.
Taa nu taa dziiviite paiet.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sin
2003-04-24 16:46 (saite)
..taa arii vinjam pasaki.. skaidri un gaishi...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zanix
2003-04-26 14:16 (saite)
negribu nevienu saapinaat.Ar vaardiem jau reizeem pat var nogalinaat cilveeku.bet pienjemu, ka agraak vai veelaak man tas buus jaapasaka.Bet ja nu es peekshnji iemiilos?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]eques
2003-04-25 12:11 (saite)
Hi. Nu ko lai tev pasaka. Tavā gadījumā es tik tiešām varu attiecināt Madonnas citātu, kas arī man pašam liekas ļoti pievilcīgs - "Your paradise, is not for me." Es tomēr uzskatu, ka varavīksnes bruņinieki nespēj paīstam mīlēt. aizrauties - ok. Tāpēc ja jau jūtas pēc kāda laika nomirst, tas ir vairāk kā dabiski. Droši vien...diemžēl...vai arī par laimi...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zanix
2003-04-26 14:11 (saite)
Es tev piekriitu, bet daljeeji.Tieshaam lielaaka dalja geju nespeej just neko taadu ko patieshaam vareetu nosaukt par miilestiibu.Nav jau nosleepums, ka daudzus gejus interesee tikai sex.Bet paldies Dievam taadi nav visi.Vismaz sevi pie taadiem es nepieskaitu.Es ticu iistai miilestiibai, un pat ja es nekad taadu nesestapshu, neuzko mazaaku es neparakstos.Labaak tad jau palikt visu muuzu vienam nekaa guleet ar cilveeku kuru tu nemiili, vai kursh Tevi nemiil.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]eques
2003-04-28 09:26 (saite)
Jāa. Piekrītu. Zinu to no personiskās pieredzes. Sekss ar nemīlamu cilvēku ir vienkārši....GARLAICĪGS. Bet arī vienam negribas palikt, tādēļ dažkārt uznāk melnie, kad gribas tikai seksu seksa pēc, bez jebkādām saistībām. Nja. Bet tā paīstam es vēl nemaz neesmu mīlējis, tāpēc nemaz nezinu, kā tas ir. Un īstenībā būtu baigi stūlbi - nomirt un nekad neizjust mīlestības kaisli, pat ja pēc tam tiktu salauzta sirds. Es būtu gatavs nest šo upuri..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?