Yuna ([info]yuna) rakstīja,
@ 2005-04-28 10:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man patiik
man patiik ka man ir ko dariit..
es vispar esmu energijas pilna (iipahi uz vakara pusi) taapeec to (energjiju) ir kaut kur jaaizlieto.
un veel es domaaju kaa paarliecinaat manu mammu ka man PATIESHAAM nevajag MATERIAALO PALIIDZIIBU!
tad es piedomaaju pie cilveeku saraksta kurus es gribeeshu redzeet peec nedeeljas..saraksts veidojas briinumaini aatri - taapeec laikam ka ir ljoti iiss saliidzinajumaa ar citiem gadiem..
- - - - - - - -- -- - - -- -

nosvineetaa Garaa dz/diena ieviesa zinamas izmainjas arii manaa dziivee - es nedomaaju kaut kaadas kardinalas izmainjas, tachu driizaak domaaju ka lika aizdomaaties par dazhadam lietaam kuras man ta apat it ka ir skiadras..nu i labi..ljoti gaidu briidi kad M nosuutis savus gara darbus - Fabrika ir taa veerta un vinjsh arii ir taas veeerts. MOOZ salika visu pa plauktinjiem neskatoties uz M veesu attieksmi pret to.
un iisteniibaa man ljoti patiik Light'aa paseedeet - pasuukt kokchus un parunaaties ar barmeni.. man vispar peedeejaa laikaa ljoti patikt alkoholiskie dzeerieni un padzerieni..;)

- - - - - - - -- - - - - -
shodien 21.trolejbusaa viena jauka sieviete no Nac.teaatra liidz vanshinieka saakumam pateica 5 reizes PIZDEC - man ljoti gribeejas vinjai iesist!taa luuk..ljoti man nepatiik ka tik skarbus vaardus lieto pilniigi nepamatoti!!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?