Yuna ([info]yuna) rakstīja,
@ 2004-04-25 12:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sestdiena
jo! nevis sestdiena bet SVETDIENA!! atradu majaas vadinju piekonekteejos telefonam (tagad mani MAAJAAS (dzimtajaas)sazvaniit nevar) un paraleeli griidas mazgaashanai seezhu un rakstu muljkiibas:))bet esu laimiga:))vakar ar Gunifacija jaynieti runaajaam par viirieshim kaa par sugu..mums ir dazaadi viedoklji - tas priecee.
klaviatuura ir man uz kaajaam, jo vads nav tik garsh lai es vareetu to normali aizvilkt liidz procesoram, taapeec seezhu shkjiibi..:))un uz manis skatas spainis ar lupatu un saka ka man jaaiet taa griida jaapiebeidz..njaa..
speeleejam futeni - mani ielika vaartos staaveet (lasi:dubljos)..es staaveeju, bet peec tam aizgaaju, jo nevareeju saprast kursh ir manaa komandaa kursh nee. JO: uz laukuma bija 33 cilveeki, respektiivi mees 12 un veel vieteejie berrni 33-12=21..dzeki izskaraidiijas (2,5h) un liidz ar to klusi brauca uz majaam..:))KLUSI!! tad vakar redzeju Karpas jaunieti- bet vinjsh jau nebuutu Karpa ja nekautreetos..:)bij dikti miilji:))nja ieshu labi maaju kartot un taisit vinigretu:))lai skauzh jums visiem!!:))


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?