Yuna ([info]yuna) rakstīja,
@ 2003-11-12 19:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sestdiena, taa kura buus
Nu taa: man steidzami kaukas jadara ar saviem matiem,jo savadaak ta ir KATASTROFA!!!! sestdien ir salidojums un es reali uz to salidojumu knapi tieku taa teikt s koroblja na bal... un nevaru es iet kletinjaa, jo tas galiigi ir NEA shoreiz.. un nezinu ko dzeki vilks, a taa vareetu pieskanjot savu garderobi karteejam izgaajienam puiku stilaa.. kapee tas viss vienmeer ta sanaak???
vel man nauda iet uz beigaam... ta ka no pedejas algas nopirku 1)telefonu un 2)aizbrayucu uz zviedriju ta es veel briinos ka man vispaar kaukas ir.. skumji..jo naak ziemassveetki.. taa kaa naak ziemassveetki -nak arii LJOOOOTI LIELI naudas liidzeklju teerinji.. uuuj..

stundu atpaklaj sadusmojos uz dzekiem, jo tie !!!!*** neljaava man kompi tiiklaa paspeeleet, jo lika stastiit par braucienu un radiit fochenes!!!!

nee bet galvenaa galvasaape ir SESTDIENA.. un veel mamma, jo vinja nez kapee ir REALI DUSMIIGA UZ MANIS!!!! ciest nevaru ka nesaka iemeslu -to visu tachu viener var atrisinaat mieriiga celjaa!!!! johaidi!!!! bet dusmiiga vinja ir...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?