Pats par sevi -

11. Apr 2021

 wowow@11:36

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(18 raksta | ir doma)

Comments:

wowow / 11. Aprīlis 2021@19:41
Tādā gadījumā - tikai mierīga lūgšanās lai modernie liberāļu izgudrojumi - internets, tviteris un sviesta ciba nesalauž konservatīvo domātāju nākamos sasniegumus.
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
artis / 11. Aprīlis 2021@20:04
Interneta radīšanu aukstā kara laikā sponsorēja U.S. Defense Department — nekādi nebūt modernie liberāļi, bet reāli rīkļu rāvēji. Šo stafeti pārņēma tādi "venture capital" milži kā In-Q-Tel. In-Q-Tel ir CIP investīciju kompānija. Visu mīļoto mesindžeri "Signal" sākotnēji sponsorēja "Open Technology Fund", kas naudu, savukārt, saņem no (you've guessed it) U.S. State Department. To pašu var teikt arī par GPS (Global Positioning System), kas ir iebūvēta Jūsu mīļajā gadžeta. Kas to izstrādāja? Pareizi, U.S. Defense Department, 1978. gadā palaižot satelītu "NAVSTAR". Datorpeli? Arī viņi. Un kas izdomāja Apple iOS "Siri"? Liberālis Stīvs Džobs, vai tomēr DARPA ar savu "Perceptive Assistants that Learn (PAL)"? Varētu ilgi turpināt, bet lai jau paliek. Jums tāds ļoti naivs (?) priekšstats par tiem "liberāļu izgudrojumiem".
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
ctulhu / 11. Aprīlis 2021@20:47
Vispār daudz ko tiešām vērtīgu rada šāda, nevis hipijveida cilvēki
(Reply to this) (Parent) (Link)
wowow / 11. Aprīlis 2021@22:33
Paldies par tādu interesi par man mīļo gadžetu komponentēm, to izcelsmes vēsturi un Jūsu selektīvo izvēli lai varētu izteikt argumentu par manu naivumu. Timam Bērneram Lī un Stīvam Džobsam varbūt būtu iebildumi jūsu pamatojumos, taču labāk neturpināsim, citādi abi pārvērtīsimies krišjānī ar vajadzību teikt pēdējo vārdu ikvienā komentāru ķeskā.
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter