Pats par sevi -

10. Apr 2019

 wowow@10:17

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Kāds ir pamanījis, ka Āgenskalns ir foršs, zaļš (pusi gada) un tuvu centram. Labrīt, ilgi gan jums tas prasīja. Jāpiebilst gan, ka salīdzinājums ar Mežaparku gan ir aiz ausīm pievilkts, lielākajā daļā privāto māju īpašnieku iespējas kaut ko rekonstruēt vai uzlabot ierobežo beztermiņa fiksētie īres līgumi vēl no padomju laikiem un kamēr tas nemainīsies nekāda Mežaparka te arī nebūs. Klātpieliktajās bildēs nofotografēts bezmaz vai puse Āgenskalna māju (arī manējā).

BTW Āgenskalna apkaimes biedrības pasākums šo sestdien.

(6 raksta | ir doma)

Comments:

rasbainieks / 10. Aprīlis 2019@10:56
izskatās, īrisam sviklim bijis uzdevums "sabliezt visu rajonu stundas laikā"
also, pie kaimiņiem iesoļojis sētā
also, pēc puķēm logos var redzēt, kad bildēts :)
raksts, teiksim pieklājīgi, stipri vājš
(Reply to this) (Link)
_re_ / 10. Aprīlis 2019@11:10
zinu ģimeni, kas no pusmājas mežaparkā pārcēlās uz āgenskalnu, uzbliežot tur jaunu savrupnamu (ir arī bildēs). tb ne tik elitāra, bet arī pieņemama izvēle.

beztermiņa īres līgumi vai tad vēl ir spēkā un cenu nepaceļami?
(Reply to this) (Thread) (Link)
_re_ / 10. Aprīlis 2019@11:13
kaut gan jā, pirms gada biju uz diskusiju par īres tirgu rīgā, pilsētas sociālpētnieks bija ļoti satraucies, ka ar jauno īres likumu cik tur tūkstoši paliks uz ielas, kam pretī bija izmisusi namsaimniece ar namu rīgas centrā, kurā dzīvo pendžas par smiekla naudu, kamēr paši sapirkušies dzīvokļus purčikos, izīrē par tirgus cenu un dzīvo cepuri kuldami.
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
wowow / 10. Aprīlis 2019@11:25
exactly
(Reply to this) (Parent) (Link)
wowow / 10. Aprīlis 2019@11:30
Netālu no manis kādas 4 mājas pieder ārzemju latvietim. Par īres ieņēmumiem var maksāt pusalgu vietējam pieskatītājam & sētniekam, divreiz gadā nopļaut zāli un pielīmēt atpakaļ to, kas nokrīt nost.
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
racoon / 10. Aprīlis 2019@15:46
ir bijuši sašutuma pilni raksti, klaigāšana un vaimanāšana, kad šādus beztermiņa īrniekus pārvieto dziļāk kontinentā vienkārši atslēdzot ūdeni, elektrību utt, pamatojot to ar renovācijas darbiem. Es arī tā darītu. Nu nedēļu pakliegs, pakunkstēs un aizpisīs nahuj. Pēc pus gada visi putekļi būs nosēdušies un nams būs tīrs.
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter