Pats par sevi -

2. Jun 2013

 wowow@00:39

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Sūds par tām vēlēšanām, šķiet, ka dārzā plikām kājām spēlējot futbolu ar puiku būšu salauzis kājas mazo pirkstiņu.

(6 raksta | ir doma)

Comments:

shelly / 2. Jūnijs 2013@00:53
Oij, cik nelāgi :(
(Reply to this) (Link)
kemune / 2. Jūnijs 2013@07:58
es pirms 5 nedēļām ietriecu mazo pirkstu stenderē, un tas nepārgāja mēnesi (tik nopietni vēl nekad nebija bijis). asinsizplūdums pa puspēdu, bet pampuma faktiski nebija. bez sāpēm palocīt, sasprindzinot muskuļus, nevarēja mēnesi. bija visādas versijas, bet beigās viss nomierinājās (jā, tikai jāsēž mājās). ja tev nepampst nejēgā, tad manuprāt ļoti maza iespēja, ka tas ir lūzums. beigās biju pie ķirurga, kuram metode bija ar pirkstu iztaustot lēnām pāriet pāri visiem 5 garajiem kauliem (gandrīz no pēdas pamatnes) - ja tā viegli spiež no augšas un vienā vietā nav pēkšņi neciešamas sāpes, tad gan jau pamatīgi sasists.
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 2. Jūnijs 2013@11:13
Paldies, nomierināji. Sapampa tikai pirksts un pamatīgs zilums. Mājās gan palikt negribētos, ja parīt jālido tusēt uz Portugāli.
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
kemune / 2. Jūnijs 2013@11:34
jā, zilums bija, bet ja pēc dažām dienām pampums pavisam pāriet, tad diez vai lauzts. es gan neesmu ķirurgs, protams. iespējams jau visādi, arī aizlauzts kauls. bet tusēt gan tagad vairākas nedēļas nevajadzētu. es knapi varēju apavos ievilkt kāju.
(Reply to this) (Parent) (Link)
kemune / 2. Jūnijs 2013@11:50
Jā, viss, ko ķirurgs izdarīja - iztaustīja. Un iedeva 3M Transpore skoču, ar kuru pietīt mazo pirkstu pie blakus pirksta. Tas palīdzēja, nedaudz imobilizēja pirkstu un mazināja sāpes.
(Reply to this) (Parent) (Link)
jojo / 2. Jūnijs 2013@09:21
ak, vai! jābrauc pie ķirurga.
(Reply to this) (Link)
blog counter