Pats par sevi - Cilvēki un sēnes

12. Okt 2004

 wowow@12:00 - Cilvēki un sēnes

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Nez kāpēc dēļotāji (lai gan ir ne mazāk kaismīgi sava dzīvessveida aizstāvji kā, teiksim, sēņotāji) nav iesaistījušies diskusijā par šito.

... Visi jau nav tik stilīgi un veikli, lai varētu, teiksim, braukt ar sniegadēli vai ūdensslēpēm. Citi cilvēki ir tādi lēnīgi un nopietni...Tomēr lielākā daļā gadījumu gumijzābakos sēņojot nomaucas zeķes, kā arī sabirst dažādi gruži. Bet tas nekas, salīdzinot ar visām bīstamajām traumām, ko, piemēram, var gūt, braucot no kalna ar dēli...

Godīgi sakot, man laikam tieši bērnības obligātie piespiedu sēņošanas izbraucieni ir atsituši jebkādu kaifu šajā pasākumā. Kārtējā bērnības trauma. Man tādu vēl daudz.

(2 raksta | ir doma)

Comments:

biezpientaure / 12. Oktobris 2004@12:24
ja mašrūmošanas industrijas attīstītāji būtu padomājuši par sēņotāju - saīsināsim uz mašotāju, kājām, tad sen būtu izveidoti speciāli zābaki, sākot no vienkāršajiem Gnome (bērniem un iesācējiem), kautkur pa vidu turpinot ar zili-dzelteniem Bush (ar kabatiņu sēņu nazītim uz stulma), un beidzot ar topmodeli Sēņu Neo - cieti kā akmens, mušmiru sarkani ar baltām pumpiņām. Paradokss, jūs teiksiet - kurš godīgs sēņotājs valkātu mušmirkrāsas zābakus ? Te jau ir tas āķis, ka neviens jau negrib būt mainstrīmā jeb plūsmā vilkties, murķeļus un vilnenes lasīt. Baravikas jau arī tāda godīgo nodokļu maksātāju sēne - par lēnu. Un tāpēc visi dzīsies pēc Sēņu Neo. Labi tur kāju, var sēņot gan skrajā mežā, gan briksnājā, gan pavisam necaurejamās vietās. Ekstrēma nodarbe. Ekstrēmi cilvēki. Sēnes....lai arī parastas, tomēr...galvenais jau ir emocijas, vai ne ?

p.s. ja tavā bērnībā būtu garās elastīgās sporta zeķes, moš arī sēņot būtu iepaticies :)
(Reply to this) (Link)
piccolo / 12. Oktobris 2004@12:28
man ir liidziigi un noseesties peec bigaira uz dibena shkjiet patiikamaak. ;D
(Reply to this) (Link)
blog counter