wowow / 3. Janvāris 2010@00:25 | |
Šokolādes kūka un portvīns, mmmm. Nesen dzēru savā mūžā gardāko (un dārgāko) portvīnu- 1976 gada colheita (100g par 11 Ls) - absolūti briljants
O, būs jāpiefiksē citai reizei. Kaut kur kambarī ir viens suvenīrmuskatnieks, atcerējos. Bet kā gribētos tāu labu vino primitiovo, asu kā zirgadeķis, mmmmm.
jauno zinātnieku grāmatplauktā atradās viens /nokaunos/ maģāru muskatnieks, radrocīgi pārvests no egeršegedre brūžiem. atzīstu /nokaunos/, ka garšoja Pieklājīgi, par kopā ar šokolādes tarti un vēl es atcerējos, ka man pie Jums, Kinski, esot kaut kas depozitēts. deponēts.?
nu tur japadomā, kā saka Abavas pusē.
Kādu slēpošanas tūrīti?