Pats par sevi - Nespēju noklusēt to

30. Aug 2004

 wowow@14:35 - Nespēju noklusēt to

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Iemācījos ar weiku uztaisīt pagriezienu par 180 grādiem un braukt ar otru kāju pa priekšu- jāsaka, ka sniegadēlim tā padarīšana bija vienkāršāka (vai arī man tā tikai tagad liekas). Nolēmu ielīst weikeru forumos- uhuhū- tur tāds slengs ka maz neliekas: FS 180 nose, raley, backroll, tantrum, frontroll, spagetti, raley to revert, ... Vopšem- weikeri ir tādi paši dolbanutije frīki kā skeiteri vai snoweri. Atraduši savu reliģiju un ieviesuši savu valodu.

p.s. Piemēram, tā izskatās raley

(5 raksta | ir doma)

Comments:

ronis / 30. Augusts 2004@14:53
gandrīz jau sāku skatīties, kā izskatās raley /
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 30. Augusts 2004@14:58
Šis patiesībā ir nepareizs video. Pareizā weikeru video skan kautkāds nenormālīgs metāls, kas arī ir daļa no subkultūras žodziņa.
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
biezpientaure / 30. Augusts 2004@17:35
hehe :) sasmelsies subkultūru un aiziet...! sk. filmu "break point", kautkas savdabīgi skaists tajā - sižeta pamatā surferu banda, kuri laupīja bankas lai varētu sekot siltajai sezonai un stāvēt uz viļņa cauru gadu. Vot tā ir aizraušanās, tas ir draivs. Tas jums nav papontoties ar ekipu ķīšezera maliņā.
p.s. ja baisais metāliņš ir kustības stila mūzika, tad man liekas, ka viņi vēl nav izpratuši stilu...tāpat kā snoweri, kuri kaifu kolektīvi sajūt pie noteiktas mūzikas. slinkums baisais, bet varbūt uzņemšu filmu par šito :)
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
wowow / 30. Augusts 2004@17:41
Par "stilu" tas vairāk tā ironiski, va zin'
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
biezpientaure / 2. Septembris 2004@11:46
stils={stale, stole, slut, slap}
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter