skuka / 14. Decembris 2008@19:51 | |
tātad - pamatēdienam 2 personām puspaciņa sviesta un eļļa uz aci tik pat daudz? nē, garšīgi jau, protams, bet drusku pa traku. ja vēl ņem vērā, ka to zostīti ar maizīti, ar mazīti... izslauka...
wowow / 14. Decembris 2008@19:53 | |
Protams, ka izslauka, ne piliens šitā vērtīgā maisījuma neiet postā.
Vispār šis ir priekšēdiens pēc definīcijas bet reizēm slinkums un tad..pati saproti :)
skuka / 14. Decembris 2008@19:58 | |
skaidra lieta, nav ko māžoties savu cilvēku vidū ar visādiem priekšēdieniem!
wowow / 14. Decembris 2008@20:04 | |
Bet noteikti pamēģiniet kādreiz, ja vēl neesat provējuši, uzreiz siltāk ap sirdi paliks.
Kaut vai kā priekšēdienu :)
skuka / 14. Decembris 2008@20:11 | |
esam ēduši tādu ārzemēs, mājās vēl ne. tikai visko līdzīgu. baigi jau nu sakārojās, būs tuvākā laikā jāpamēģina.
tev noteikti iesaku izmēģināt to mūsu lielgarneļu risotto ar gurķu sulu, kā arī Paula Bankovska/Iana Makjūena zivju zupu. arī būs labi ziemas vakaram, īpaši tā zupa.
wowow / 14. Decembris 2008@21:12 | |
Vispār eļļa patiesībā ir mazliet mazāk nekā sviests