Pats par sevi - Gambas al ajiilo

14. Dec 2008

 wowow@19:26 - Gambas al ajiilo

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(10 raksta | ir doma)

Comments:

skuka / 14. Decembris 2008@19:51
tātad - pamatēdienam 2 personām puspaciņa sviesta un eļļa uz aci tik pat daudz? nē, garšīgi jau, protams, bet drusku pa traku. ja vēl ņem vērā, ka to zostīti ar maizīti, ar mazīti... izslauka...
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 14. Decembris 2008@19:53
Protams, ka izslauka, ne piliens šitā vērtīgā maisījuma neiet postā.
Vispār šis ir priekšēdiens pēc definīcijas bet reizēm slinkums un tad..pati saproti :)
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
skuka / 14. Decembris 2008@19:58
skaidra lieta, nav ko māžoties savu cilvēku vidū ar visādiem priekšēdieniem!
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
wowow / 14. Decembris 2008@20:04
Bet noteikti pamēģiniet kādreiz, ja vēl neesat provējuši, uzreiz siltāk ap sirdi paliks.
Kaut vai kā priekšēdienu :)
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
skuka / 14. Decembris 2008@20:11
esam ēduši tādu ārzemēs, mājās vēl ne. tikai visko līdzīgu. baigi jau nu sakārojās, būs tuvākā laikā jāpamēģina.
tev noteikti iesaku izmēģināt to mūsu lielgarneļu risotto ar gurķu sulu, kā arī Paula Bankovska/Iana Makjūena zivju zupu. arī būs labi ziemas vakaram, īpaši tā zupa.
(Reply to this) (Parent) (Link)
wowow / 14. Decembris 2008@21:12
Vispār eļļa patiesībā ir mazliet mazāk nekā sviests
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter