Pats par sevi - Komentāri

wowow - Gambas al ajiilo / 14. Dec 2008@19:26

Runājot par iepriekšminēto: man vistīkamākais variants ir modifikācija no internetā atrodamajām receptēm-
uz 2 personām priekšēdienam (vai no visa 2x vairāk ja kā pamatēdienam):

ceturtdaļpaciņas sviesta izkausē un pēc tam pielej uz aci olīveļļu (tā lai būtu pususuzpusi)
pusi no pamatīga ķiploka galviņas (3-4 daiviņas) pieber sagrieztus plānās šķēlītēs un apcep līdz brūnumam, pa vidam piešauj sasmalcinātu čili piparu bez sēkliņām
tad liek klāt vienu atsaldēto garneļu (hihi) iepakojumu (gatavās, tīrītās, mazās bet var arī lielās tīrītās ar vai bez čaulas)
bagātīgi sapiparo, maza šķipsniņa sāls
kamēr uzkarst, pievieno otru pusi ķiploku galviņas, saspiestu putriņā
maisa un maisa un maisa minūtes 2-3 no brīža kad sāk burbuļot uz mazas uguns
ā vēl aizmirsu - dilles īsi pirms nostņemšanas
pasniedz ar svaigu baltmaizi ar kraukšķīgu garoziņu
(ar ķiplokiem droši- par daudz to nebūs nekad)
vīns, saprotams

Fiška- baigi svarīgi lai ēšanas laikā mikslis neatdzistu, tāpēc es servēju iepriekš cepeškrāsnī uzsildītos māla podiņos.

Ar šito ēdienu uzreiz atcerējos ziemassvētkus Kanāriju salās.
Ekh, cik labi tas bij.

Read Comments

Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
blog counter