Pats par sevi -

27. Jul 2008

 wowow@21:13

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Kāpēc opozīcijas politiskā reklāma ir tik nežēlīgi imbecila? Labi, es saprotu, ka Liepnieks un Rolšteins māk kvalitatīvi apjāt cilvēkus, kas nespēj spriest kritiski un kuriem vajag tikai izmasēt smadzenes, bet šitie rullīši, kurus redzēju (vienu ar Jaunā Laika sejām, otru, kurā Ušakovs)- tie taču ir adresēti pilnīgiem dauņiem. Kas tie par saukļiem "šī ir pēdējā iespēja"? Vai septembrī izsludināta totālā apokalipse? Ko nozīmē "tev nav jābaidās, jo viņi baidās"? A ja "viņi nebaidās" tad kas? Un tie, kleinie, samākslotie žesti, jomajo.

(1 raksta | ir doma)

Comments:

leocat / 28. Jūlijs 2008@11:11
'Reklāmas kampaņa ir balstīta uz socioloģiskajām aptaujām' - tāds nu bija rīkotāju komentārs. Iespējams, ka pilnīgie dauņi ir vienīgie, kuri vēl nav izlēmuši :) Lai gan es pats aktīvi atbalstu referendumu, šis reklāmas mani atbaida. Kad dzirdēju SC ideju 'par pulti', tā man patika - atraktīva. TV nav, tāpēc realizāciju, paldies dievam, nevaru novērtēt. Pa radio dzirdamie 'baidies' rullīši gan ir briesmīgi.
Domāju, tas tāpēc, ka visi politiskie spēki ir 'pārāk tālu no tautas' un savstarpēji masturbē dīvainos diskursos ar īpatnām memēm. Rullīši nopludina uz leju un ļauj novērtēt šīs 'prāta pērles' :) Tiesa, vai kādu tādas idejas krata... (PROTAMS, KA KRATA, JO DEPUTĀTIEM (VERRY HIGH EGO!) TAS IR SVARĪGI). Lai gan, varbūt es esmu 'pārāk tālu no tautas'? :)
Ja runājam par apokalipsi, nu... ir ļoti slikti. Nav baigi tālu no fiziskiem uzbraucieniem netīkamiem ļaudīm.
(Reply to this) (Link)
blog counter