Pats par sevi - Jūhū!

13. Jul 2004

 wowow@23:06 - Jūhū!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

[info]racoon savulaik teica- es tagad varētu skraidīt kā sētā izlaists sivēns un skaļī kliegt "WĪĪĪ wiiiii WĪĪĪ". Visas pasaules problēmas un pārdomas var iet dirst jo es šodien weikbordēju- pirmoreiz maucu pa ūdens virsu ar ~ 35 km/stundā. Pirmoreiz iegāzos divus soļus no laipas, otroreiz- kādu soli vai divus tālāk, taču ar trešo es aizbraucu. Sūds par lietu, sūds par slapjumu, aukstumu un visu pārējo. Jūhū!

(4 raksta | ir doma)

Comments:

puce / 13. Jūlijs 2004@23:42
izklausās vareni. reizēm liekas pēc taviem tekstiem, ka nekas tev vairs nespēj sagādāt prieku (lai gan tā droši vien nemaz nava). bet labi ir lasīt arī Makteni Priecīgo Postu (un wiii vēl jo vairāk!) :-DDDD
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 14. Jūlijs 2004@11:02
Tā nav, ka nekas man vairs nespētu sagādāt prieku- vienkārši dalīties priekā ir svarīgi ar konkrētiem zinamiem cilvēkiem nekā ar kaut kādu amorfu anonīmu biezeni, kas tevi uzklausa selektīvi, pēc kaut kādiem grūti definējamiem principiem. Savukārt savas skumjas, nedrošību, bailes bieži vien šiem pašiem konkrētajiem cilvēkiem gribas aiztaupīt- tad nu ielej to visu šajā pašā amorfajā biezputrā- lai vārās :))
(Reply to this) (Parent) (Link)
ronis / 14. Jūlijs 2004@16:50
pamodos un redzu, ka Tu esi izdzēsis savu komentu; ja gadījumā kas, man pret Tevi nekas nav, viss cool, love.
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 14. Jūlijs 2004@23:04
Tu man arī patīc, nopietni.
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter