Pats par sevi - Money matters

13. Jun 2004

 wowow@14:43 - Money matters

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Nu jā, pietiek vien aplūkot pasaules čempionāta hokejā un Eiropas futbola čempionāta mājaslapas, lai redzētu, kurš tad ir nozīmīgāks pasākums skatītājiem un naudas maisiem. Patīkami, ka par mūsu futbola komandu tur rakstīts ne mazāk kā citām.

(5 raksta | ir doma)

Comments:

biezpientaure / 14. Jūnijs 2004@12:21
vienmēr interesanti, kādu iemeslu dēļ cilvēki labprāt asociē sevi ar kādu sporta komandu - futbola, hokeja, tālspļaušanas vai daiļpiršanas ? sublimējas ? ir teorija, pēc kuras īsteni ateisti, pēc būtības nespējot dzīvot bez ticības kautkam, par ticības objektu izvēlas sporta komandu un tādejādi mācās ticību - jūtot līdzi savai komandai pat pat, kad uzvarēt nav nekādu iespēju.
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 14. Jūnijs 2004@13:20
Pūļa instinkti nekur nepazūd- cilvēks ir bara dzīvnieks, lai arī izliekas par individālistu. Masu nekārtībās, rokkoncertos un sporta spēļu līdzjušanā atmostas kolektīvais cilvēks- tas kurš senās Romas laikos auroja un ar pirkstu rādīja, ko darīt ar zaudējušo gladiatoru.
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
biezpientaure / 14. Jūnijs 2004@14:42
hehe, līdzjušanas patiesā būtība ir noslānīt pretinieku komandas fanus, apgāzt automašīnas, izsist skatlogus un uzvilkt jebkura fanu kluba fanes - bet iesaiņojums tik nevainīgs, sociāli neitrāls ;)
(Reply to this) (Parent) (Link)
biezpientaure / 14. Jūnijs 2004@14:43
p.s. futbola homepāge vērās ilgāk par 5sec. tāpēc aizvēru to, nesagaidot kontenta pilntēlu ;)
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
wowow / 14. Jūnijs 2004@14:50
Nu vispār tur pat ir text-only alteranate shortcut (pirmoreiz gan jānokļūst līdz tai, tiesa), kamdeļ manās acīs šamā lapa augsti kotējas :))
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter