Pats par sevi - Eiroperlements

12. Jun 2004

 wowow@19:22 - Eiroperlements

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Pirmo reizi mūžā neaizgāju vēlēt. Lepoties jau nav ar ko, taču ļoti jau nepatīk, ka atkal manipulē. Un ka joprojām efektīvākā manipulēšanas tehnika ir- "baidies no sarkanajiem". Un kamēr tās- bailes no sarkanajiem varēs ekspluatēt, tikmēr uzdirst uz to, ko rakstām partiju programmās, tikmēr uzdirst, kā papildinās partijas kase, tikmēr uzdirst, kādi lēmumi tiek atbalstītu un kādi- norakti, tikmēr uzdirst, ka var uzdirst solītajam. Pieriebies izvēlēties mazāko ļaunumu. (Lai gan tas, ka neaizgāju tieši uz šīm vēlēšanām arī savā ziņā ir mazākais ļaunums). Cik tas būtu skaisti, nu nereāli skaisti- atvērtu vēlēšanu iecirkņus un tie tā arī paliktu tukši, biļetenu ķīpas tā arī paliktu neizpakotas.

(5 raksta | ir doma)

Comments:

mazeltov / 12. Jūnijs 2004@22:05
Es arī neaizgāju, bet tādēļ, ka mans vēlēšanu iecirknis bija pārāk tālu, blakus naftas vada tukšajam galam. Manai vecaimammai ir 78 un kad viņa kāpa ārā no senču mašīnas, es viņai prasīju-par ko tu balsoji. Viņa teica, ka neatceroties. Pēc mirkļa piebilda-nu par Ždanoku jau nē. Pēc tam, ņemot talkā Vatsona dedukcijas metodi un manas mammas vēlēšanu biļetenus, noskaidroju, ka vecāmamma nobalsojusi par zaļo un zemnieku partiju.
(Reply to this) (Link)
murse / 12. Jūnijs 2004@23:53
vot.
es arī neaizgāju un pat izdomāju visādus labus iemeslus, kāpēc.
īstenībā es neko-neko vienkārši nevarēju saprast no tām partijām :(
vieni balti, vieni melni, vieni sarkani, vēl vieni pret visiem pārējiem..ai, ko tur. būšu sliktā - tā, kas ļauj sliktajiem uzvarēt.
(Reply to this) (Link)
piccolo / 13. Jūnijs 2004@17:30
es ar neaizgaaju. apzinaati. es domaaju, ka shajaas veeleeshanaas biju/ir/buus rekordmazs apmekleejums. 1) deelj sunjabuudai piesaistiitajiem iecirknjiem, 2) deelj taa, ka cilveeki nesaprot par ko veelee, kaapeec un vai grib vispaar saprast un iedziljinaaties..
(Reply to this) (Link)
biezpientaure / 14. Jūnijs 2004@14:48
fak, uzrakstīiju garu un jēgpilnu ;) nopūtu, tad automātiski nospiedu Esc (hello, vi-ai !) un viss pa kāju. blē. nu po.
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 14. Jūnijs 2004@14:50
Ai, ai, žēl gan.
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter