Pats par sevi - Kritiski par kritiķiem

22. Sep 2006

 wowow@10:27 - Kritiski par kritiķiem

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Bļin, nu kam tie kritiķi raksta? Lasīju šorīt naumja un ditas recenzijas un nesapratu kam tās adresētas. Autoram? Būtu pateikuši to autoram zem četrām acīm, nevis piesārņojuši ēteru. KD lasītājiem? Tad nafig vajag tik samežģīti pīties savās samākslotajās konstrukcijās, ka ne sūda nevar saprast, ko viņi īsti grib pateikt? Paši sev? Nu tad lai raksta savās slepenajās piezīmju burtnīcās un tīksminās par saviem bezapziņas labirintiem. Tad jau labāk lasu rezenzijas tepat cibā. Tpfu.

(5 raksta | ir doma)

Comments:

skuka / 22. Septembris 2006@10:42
viņi laipo starp vēlmi pateikt patiesību un nesabojāt attiecības autoriem. lielākoties.
ja kas, es par Latviešu stāstiem neesmu tik lielā sajūsmā kā visi. Nezinu, ko lai daru ar sevi, man jau paliek bailes vispār kaut ko skatīties - ar savu skatīšanos es visu sabojāju.
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 22. Septembris 2006@10:48
Neabojāt attiecības, nu ja- tad vispār kapēc rakstīt?
(Reply to this) (Parent) (Link)
murse / 22. Septembris 2006@15:59
nu kāpēc, tas ir labi, ka tu esi objektīva. Varbūt tev vajag tad rakstīt te tās recenzijas? :)) Lai mēs varam saprast, kas ir kas!

Bet, kad lasīju ābolu ķoci, tur tās dāmas izteicās ne tik saldi vien, bija arī kāda nebūt kriticiņa (neliela gan)
(Reply to this) (Parent) (Link)
observer / 22. Septembris 2006@11:06
Brīnumzemes šovā (ir tāds joku raidījums Tv3) nesen bija tas, kāviņutursauca Gunārs Treimanis. Sipeniece viņam jautāja - nu kurš tad ir šobrīd labākais teātris? Treimanis saka: ē, zini, man ir brīva ieeja visos teātros - ja es pateikšu, ka kāds ir labākais - pārējie teātri man teiks. 'Nu tad ej uz to savu labāko teātri, nevis mūsējo!'
(Reply to this) (Link)
mazeltov / 22. Septembris 2006@11:10
Oi, tas ir labs pāris, viens otra cienīgi. Kādreiz arī mēdzu sajūsmināties par viņu domas pērlēm un vārdu virknēšanas talantu, jaunvārdu izgudrošanas spējām un latviskoto angļu valodu, bet nu vairs netērēju tam laiku.
(Reply to this) (Link)
blog counter