Pats par sevi - Kur paliek līksmība?

19. Maijs 2004

 wowow@21:16 - Kur paliek līksmība?

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Es īsti nesaprotu, kur paliek cilvēku dzīvesprieks, kad tie ienāk mūsdienu patēriņa kulta templī- universāveikalā jeb kā tagad modīgi teikt- hiper, maxi vai mega mārketā. Jaunas, padzīvojušas un bērnišķīgas sejas, kas līksmas vasaras dārzs triepj iekšā alus puslitrus un jautri čalo, univerālveikalos izskatās sagurušas un pazaudējušās, kas kaut ko ļoti nopietnu un svarīgu meklējošas. Taisni vai izskatās, ka lielāko daļu gluži vai tūlīt atlaidīs no darba, ja tiks sakomplektēts ne tas iepirkumu grozs. Nē, nu atzīšos, mani arī nomāc tie milzīgie iepirkumu gaiteņi un plauktu masa, taču vismaz tik daudz kā pamētāt gaisā biezpiena sieriņu vai uzkārties uz iepirkumu rateļiem lai paripinātos gar plauktiem, kur man nav jāizdara briesmīgās izvēles par to, ko šodien vakariņās un rīt- brokastīs, tik daudz es tomēr atļaujos. Starp citu flashmobs, kurā dalībnieki pa veikalu ripinās uz rateļiem varētu būt gana atraktīvs :))

(4 raksta | ir doma)

Comments:

smejmoon / 19. Maijs 2004@21:48
tu domā to konveijera tipa templi ar novērošanas kamerām un sargiem, kur viegli iekļūt, bet grūti izkļūt?

gribi jautrību, izdzer kādu dārgāku konjaku no plaukta un noliec vietā.
(Reply to this) (Thread) (Link)
biezpientaure / 21. Maijs 2004@15:07
vai tas konveijers vai unikāls kaleidoskops, drīzāk atkarīgs no attieksmes, vai ne ? reliģioziem (šajā kontekstā - savažotiem) cilovēkiem visur mālējas visuredzošā Acs, kas tos uzmana, nemaz nevajag veikalu ar tā kamerām. utt.
(Reply to this) (Parent) (Link)
viinogas / 20. Maijs 2004@08:45
būtu gan atraktīvs (es neatceros - vienā no hiper/maksi bija baigi ērtie rati - gandrīz kā samokats :))
(Reply to this) (Link)
biezpientaure / 21. Maijs 2004@15:27
sex pielaikošanas kabīnē vai starp plauktu rindām. slepena riekstiņu ēšana pie vaļēja groza. mazliet uzvedības kuru no manis neprasa. lūdzu, cienājieties - tas ir par velti. es cienāju jūs ar savu attieksmi. pacienāsim viens otru. sēdieties, varat pavērot manas izdarības. vai apmainīsimies ? bum-bum.
(Reply to this) (Link)
blog counter