Pats par sevi - Cilvēks- koks

2. Apr 2004

 wowow@16:21 - Cilvēks- koks

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(19 raksta | ir doma)

Comments:

wowow / 28. Maijs 2004@18:31
Nav bīstami, es vispār esmu baigi labs:)) Un vai tad kāds no prototipiem aprakstīts tā, ka varētu būt sāpīgi?

Un no cilvēkiem baidīties- nu nez vai vajag- būs tādi, kas nodarīs pāri un būs tādi, kas gluži otrādi- ja baidīsies no visiem, tad jau nekādas kustības nebūs. Un kas var būt ļaunāks par statisku stāvokli, kad nekas nenotiek?
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
cloudysky / 28. Maijs 2004@21:24
Bet diivaini tomeer, ka kaads var par tevi tik preciizi uzrakstiit. Un liidziigi, ka par sevi nevar uzrakstiit, taa arii iisti sevi atpaziit nevar. Tas buutu vissliktaak- lasiit sevis aprakstu un ne mirkli nenojaust, ka tas par tevi :)

Jo vairaak cibijni satieku IRL, jo vairaak paarliecinos, ka ir divi spilgti cilveeku veidi. Taadi, kuru iepaziishana/satikshana dziivee padara vinjus tuvaakus, cilveeciigaakus, pieejamaakus- (Tu pie tiem piederi :)) un taadi, kuri paliek tikpat nepieejami vai veel vairaak atgruuzh. Un atgruust arii var divos veidos: taa, ka starp tevi un sho cilveeku nostaajas taada iipasha cienja (kuru paarkaapt ir visgruutaak), un taa, ka starp jums nostaajas vienaldziiba/savstarpeeja nesaskaneeshana. Katraa zinjaa IRL kontakti vienmeer atstaaj iespaidu arii uz virtuaalajaam attieciibaam!
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
wowow / 28. Maijs 2004@22:16
:))
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter