Pats par sevi - Baiti

21. Mar 2006

 wowow@19:11 - Baiti

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Patīkams atklājums ir tas, ka iMac superdraivs ļauj man ierakstīt double layer dvd diskus, kas nozīmē to, ka piem. "24 stundas" veselu sezonu var ierakstīt vienā dvd dl matricā (vismaz teorētiski, jo .rarotā versija ir 8.4 GB, kamēr dl diskā var ierakstīt 8.5 GB). Tas viss man atsauc atmiņā 1992. gadu, kad viss nepieciešamais ietilpa vienā melnā mīkstā piecu collu un 720 kilobaitu disketē (high density, parastajās līda uz pusi mazāk).

(4 raksta | ir doma)

Comments:

anonymous / 21. Marts 2006@20:31
Seski paklusām šo rakstītāja modeli nav iekļāvuši pie jaunā MacBook Pro ķiņķeriņiem
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 23. Marts 2006@14:21
Gan jau būs. Kādā no vēlākiem modeļiem (pircējam taču vajag stimulu) vai BTO piedāvājumā.
(Reply to this) (Parent) (Link)
biezpientaure / 21. Marts 2006@22:29
attiecībā uz šito man ir biznesa plančiks "Total recall" vai kas tmldz. Pēc 10-20-30 gadiem cilvēki konstatēs, ka viņu vai viņu bērnu bērnības/jaunības/studiju/citas laimes ainas ir iesprostotas nesējos, kurus šībrīža iekārtas tā īsti vairs nelasa, da i formāti jau mainījušies. Un tad uzņēmums ACME Corp. atdos cilvēkiem viņu atmiņas par pilnīgi pieņemamu cenu, nolasot novecojušu formātu failus no novecojušiem nesējiem un konvertējot uz tābrīža formātiem, ierakstot tābrīža nesējos. Un daudzi labticīgie tehnoloģiju lietotāji būs laimīgi maksāt ACMEi noteikto cenu.
Piemēram, ja nu kādam ir paveicies kautko vērtīgu ierakstīt 5.1/2" disketēs, ZIP draivos, MO diskos, un laicīgi nekopēt uz jaunāku nesēju, jau šodien varētu pavadīt kādu dienu vai pat nedēļu, meklējot kur to nolasīt. Tas jau tikai piemērs.
(Reply to this) (Link)
piccolo / 24. Marts 2006@10:54
toties tās disketes labi lidoja!
(Reply to this) (Link)
blog counter