Pats par sevi - Patiesības diena

2. Apr 2004

 wowow@15:44 - Patiesības diena

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Ļoti patika G. Repšes šodienas sleja iekš apollo. Būtu forši (lai arī, visticamāk, sāpīgi) uzzināt ko tad par mani domā citi cilvēki. Bez ierastās un varbūt pat jau neapzinātās maskēšanās un liekulības porcijas. Un būtu forši arī pateikt visu, ko domā par citiem. Un vienu dienu gadā nedomāt par sekām. Un vēl būtu forši (un varbūt pat vēl vairāk šokējoši) citiem pateikt visu patiesību par sevi.

Vienīgais, ka Patiesības diena pēc Buša juniora un Eināra Repšes skaļajiem paziņojumiem par Ļaunuma asi, Taisnības rītausmu, Gaismas un Tumsas spēkiem utt. skan devalvēti. Stulbi, ka daži idioti var sajāt valodas uztveri, no aprites izslēdzot vai anekdotizējot veselas vārdu konstrukcijas.

(5 raksta | ir doma)

Comments:

bez4pieci / 2. Aprīlis 2004@18:08
tak vienmēr paliek iespēja radīt pašam savu kontekstu visu vajadzīgo vārdkopu manipulācijām
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 2. Aprīlis 2004@18:15
Nu bet rūgtums ta sirdī vienalga paliek :-)
(Reply to this) (Parent) (Link)
teeja / 6. Aprīlis 2004@10:25
jā nu a kas vainas. vispār jau tik godīgi un droši cilvēki kā es piemēram citiem liek nojaust, tikai citi nekad neuzzinās, cik ļoti. viņus mīlu, ienīstu, nicinu, dievinu.
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 6. Aprīlis 2004@20:00
Mīļā teeja. Tik godīgi un droši cilvēki kā Tu. Un tik avantūriski. Es Tev labprāt ļautu nojaust, īpaši, ja Tu jau tāpat nenojaut. Ja nojaut, tad nav vērts Tev ļaut nojaust. Vai tomēr ir?
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
teeja / 6. Aprīlis 2004@21:07
es nojaušu tikai to, ka man kaut kas būtu jānojauš, drusku niez aiz auss un tas arī viss, labprāt paņemtu vēl drusciņ, lūdzu. :)
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter