wofkas_bauda ([info]wofkas_bauda) rakstīja,
@ 2009-09-17 11:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūsmāju izvirdumi. Kapteiņa Enriko pulkstenis.
Nu pienācis laiks „Enriko pulkstenim” Antonijas ielā 13. Šis krogs jau visuviet ir pamatīgi apdziedāts, tomēr nedrīkstu neielikt savu artavu vistautas vērtējumā.

KAPTEIŅA ENRIKO PULKSTENIS.
Nezinu, kā foreigneri izrunā kroga nosaukumu, vismaz es to mēģināju iemācīties no galvas veselus 2 mēnešus.
Man ļoti patīk vieta, kurā lokalizējas „pulkstenis” – Dzirnavu un Antonijas ielu stūris ir visai stratēģisks, jo tepat ir liela viesnīca, garām brauc ārzemnieki un citi objekti. Ar lieliem logiem, bez visādiem aizkariem un citiem vizuālajiem piemēslotājiem, šī vieta ar savu brīvu un vienkāršu ienterjeru kaut kā čukstus (klusi no arpuses, tomēr daudz skaļāk iekšpusē) uzrunā. Es īsti nevarēju saprast, ko tā čukst, bet katru reizi, ejot garām, saprotu, ka gribu te pakavēties.
Ēdieni garšīgi un par normālām cenām, to pašu teikšu par dzērieniem, tikai alus izvēle mani īpaši nesajūsmina – gribas kādu kvalitatīvu beļģu alu arī ārpus „Cafe bon Vivant” un „No problems” nobaudīt! Derētu padomāt par to, manuprāt. Jāpiebilst, ka vienmēr esmu ar sajūsmu raudzījies uz vietām ar terasēm un ja vēl tajā terasē ir mīkstās mēbeles, tad nu zvilnējot un baudot alhoholu un visādus garšīgumus, var zaudēt samaņu un pamosties tikai pirmajā septembrī, kad sīkie ar gladiolām izstieptajās rokās iet uz skolu. Es pat iedomājos, ka esmu sapērts ar tām tumši sarkanajām, līdz pamostos un pasūtu nākamo dzērienu.
Visām šejienes viesmīlēm gan draud krunkas pie lūpu kaktiņiem, jo tā nepartrauktā smaidīšana var būt graujoša sejas ādai. Bet nu labi, tas ir patīkami un labvēlība ir patīkama un sīku problēmu (nav pēkšņi kāds dzēriens vai ēdiens, kas ir ēdienkartē) apmeklētajam izdevīgā veidā atrisināšana arī ir vienkārši super!
Patīkami ir arī tas, ka bieži te var sastapt saimnieku ar visu savu ģimeni, kuram, acīmredzami nav vienalga, kas te notiek. Tas arī daudz par ko liecina.
Neaprobežojas arī ar dažādiem pasākumiem, kas ik pa brīdim rod šeit vietu.

Links: http://www.enrikopulkstenis.lv/

Atrašanās vieta: 10
Interjers: 10
Ēdienkvalitāte un izvēle: 9
Atmosfēra: 10
Personāla attieksme: 10
Cenu saprātīgums: 10


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
(komentārs tiks paslēpts)
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?