wofkas_bauda ([info]wofkas_bauda) rakstīja,
@ 2009-09-17 10:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Āzijas dārgumi. Food Box.
Katru reizi, pēc Vācijas apmeklējuma man iestājas tādas ilgas pēc kvalitatīva, garda, bet visai lēta kebaba, kādu baudīju tur, ka pat raudāt gribas. Nu un raudu es caurām dienām un vakariem, tikai uz vēlu nakti asaras rimstas. Šodien rakstīšu par kebabiem.

FOOD BOX.
Pēc latviešu kebabotavu dažiem apmeklējumiem, nozvērējos, ka tur vairs nesperšu ne kāju, ne roku. Godīgi sakot, pat i rakstīt par šiem plastikāta kebabiem negribas. Tad nu pēkšņi padzirdēju par autentisku kebabu vietu, kas deva kādu cerību bez pūlēm atsvaidzināt Vācijas nacionālo kebabu garšu.
Ēstuve „Food Box” atrodas Dzirnavu ielā 31, iepretīm Enriko pulkstenim. Vieta laba, lai gan neizskatās ka tur kas labs dabūnams. Iegāju, ieraudzīju austrumizcelsmes vīrieti pie letes un tūdaļ pārņēma siltas jūtas – savējie!
Pasūtīju kebabu un pupiņu bumbas.
Neesmu nekad garšojis tās pupiņu bumbas un nezinu, kādām tām jābūt, bet nu teikšu atklāti – peeee!
Pirms ķertos pie kebaba, izdzēsu visus iepriekšējos emociju failus (ar paplašinājumiem .em, .emo vai .emc) savā galvā un ar tīru, bez visādiem aprioriem, apziņu pielikos pie garduma. A vot gardums lika vilties, uj kā vilties! Pita bija tāda pārāk kraukšķīga, ļoti sausa un negaršīga, gaļa (giross laikam) bija ļoti pārsausināta, pārkarsēta, trekna kā nieres, kuras visu vīkendu pavadīja tauku baseinā un arī negaršoja pēc nekā! Nu tagad iedomājieties kā jūtas cilvēks, kura gaisa pilis ir vienā acumirklī sagrautas. Un pat nepieminiet nekādu Fēniksu - te tāda opcija nepastāvēja, otru reizi, apmeklējot šo vietu, saņēmu to pašu. Raudāju visu nakti.
Analīze. Nesaprotu, kur ir problēma - vai nu tādēļ, ka pie gatavošanas ir latviešu rokas pielavījušās, vai var būt darba dienas beigās viss pakaltis un maz apmeklētāju bijis? Var būt tie vācu kebabi visi tādi nepareizi un austrumi pieticīgi ēd tādus negaršīgus, toties autentiskus izstrādājumus un lepojas ar to? – Nedomāju viss!
Eh, žēl gan. Bet nu būšu godīgs savos vērtējumos un likšu to ko šī iestāde ir pelnījusi. Jāpiebilst, ka aiziešu tur vēlreiz un mēģināšu izbaudīt ko citu, tad pielikšu komentāru. Novērtējiet manu dāsnumu – dodu šai vietai vēl vienu iespēju.

P.S. Esmu vēlreiz iegriezies šajā ēstuvē. Kebabs ar gaļu uz to brīdi nebija pieejams, toties dabūju ar falafel veģetāro. Ļoti garšīgi un maizīte bija normāla. Es nemainīšu savu iepriekš posteto tekstu, tikai piepildīšu, ka pagaidām vēl gatavs uz turieni nākt un ja laika gaitā domas par šo iestādi mainīsies, tad noteikti labošu atzīmes te pat. Priecīgu kebabošanu!

Atrašanās vieta: 8
Interjers: 9
Ēdienkvalitāte un izvēle: 7
Atmosfēra: 8
Personāla attieksme: 10
Cenu saprātīgums: 8


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
(komentārs tiks paslēpts)
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?