wofkas_bauda ([info]wofkas_bauda) rakstīja,
@ 2009-09-10 17:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūsmāju izvirdumi. Nekādu problēmu.
Pienācis laiks (kamēr nav galīgā ziema) uzrakstīt par vietu, kas man šovasar ir topā - par muzikālo vasaras restorānu „No Problems” Doma laukumā.

NO PROBLEMS.
Man tik daudz sakāmā par šo burvīgo vietu, ka pat nevaru īsti domas savākt vienkopus un vēl emocijas līst pārpāri, kā šampanietis no vannas, kad tājā iesēdusies Mārgreta Tečere.
„Tā, es savācos, es esmu mierīgs...” Ok, tagad labāk, var sākt.
It kā no pirmā acu uzmetiena nekas neliecināja par kaut kādu vietas „īpašumu”, tomēr, kad ejot garām pamanīju, ka tur ir dzīvā un ļoti kvalitatīva mūzika, sapratu – te ir jānogruntējas un mans lēmums vēl joprojām man neliek vilties.
Tūdaļ pie mana galdiņa „pielidoja” ļoti laipnā un uz visiem 100% pozitīvi noskaņotā viesmīle (vēlāk pārliecinājos, ka visi viesmīļi tur ir tādi!), laipni izskaidroja, „who” no tiem viņu ēdieniem „is who”, ievadīja savā elektroniskajā blociņā pasūtījumu un jau pēc īsa (!) laika es saņēmu savu iemīļoto Hoegaarden (kamēr apmeklētāji nebija nozaguši visas oriģinālās glāzes – do boļi znakomaja istorija, alus bija pasniegts autentiski - smagajās graņonkās). Vēl pēc īsa laika dabūju otro ēdienu – virtuves meistardarbu: burvīgu, daļēji preparētu (manai ērtībai) zivi ar garšīgām piedevām. Es šo ēdienu vārda tiešā nozīmē baudīju. Biju ļoti izbrīnīts, kā tādā cilvēku pūļu konvejerī var dabūt pieczvaigžņu restorāna cienīgu kvalitāti, bet vēlāk sāku vērot perfektu darba organizāciju un viss kļuva skaidrs: viesmīlis tikai pieņem pasūtījumu, pieraksta galdiņa numuru un nosūta pa wifi uz speciālo printeri. Virtuvē no tā printera izlec čeks ar ēdienu sarakstu (starp citu, lieliski var redzēt, kā veiklie pavāri kolektīvi pagatavo jūsu pasūtījumu) un kad tas gatavs, atskan zvans un tūdaļ kāds cits viesmīlis savāc jūsu pasūtījumu un piegādā jums, bet traukus novāc vēl cits darbinieks.
Esmu pagaršojis šajā vietā vairākus ēdienus, gan zupas, gan otros, gan saldos... Mmmmm, yummy! Var droši izvēlēties jebkuru!
Patīkamā atmosfēra, kuru veido ne tikai burvīgi viesmīļi, caurspīdīgi tenti, caur kuriem var redzēt vakara zvaigznes, katru dienu citi dzīvās mūzikas izpildītāji, tostarp arī visai pazīstami, augstas kvalitātes ēdieni, gaumīgi pasniegti dzērieni un, gluži vienkārši, atrašanās vieta, liek jūsu dvēselei uz visiem laikiem piesaistīties šai vietai.
Vienīgais mīnuss – dzīvā mūzika ir ar pusstundas intervālu, jo otras pusstundas godīgas konkurences nolūkos novēlēta briesmīgajam „Mitrokhin’s master band”, kas uzstājas blakus esošajos „13 krēslos”. Nezinu, kur tur ir „master”, bet jau 356 gadus viņš izpilda savas 5 dziesmas tik „izcilā” vokālā izpildījumā, ka labākā alternatīva Mitrohina snieguma baudīšanai ir tikai koma. Bet nu tas viss, diemžēl, nav atkarīgs no „No Problem” restorāna.
Lai pabeigtu uz pozitīvas nots, atstāstīšu, ko teica darbinieki – „No Problem” darbošoties līdz novembra beigām un nākamgad būs atvērts visu ziemu, laikam zem stikla jumta. Yeee, super – vasaras restorāns ziemā!
Un vēl, pie bāra letes pamanīsiet lielu koka kasti ar sulīgiem rožāboliem - bezmaksas un patīkami!

Links: http://nekaduproblemu.lv/

Atrašanās vieta: 10
Interjers: 10
Ēdienkvalitāte un izvēle: 10
Atmosfēra: 10
Personāla attieksme: 10
Cenu saprātīgums: 10


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
(komentārs tiks paslēpts)
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?