Neprātīgā saprāta balss -
Februāris 11., 2022
08:26
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

(17Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
From:[info]windrider
Date:12. Februāris 2022 - 20:16
(Link)
Nav jau tā ka pirmo dienu skolā. Gana plaša pieredze gan ar vidusskolu, gan ar pamatskolu, tai skaitā arī ne sevišķi smalkā rajona pamatskolā ar krievu mācību valodu. Tāpēc šajā gadījumā viņai drusku kremt doma, ka šoreiz nespēj tikt galā.
Kopumā jau tajā skolu apvienībā, kurā ietilpst arī Doma skola, skolēnu kopējais līmenis ir virs vidējā. Iet uz kādu citu skolu viņa nekad nav apsvērusi. Šeit sakrita vairāki faktori, procentuāli liels idiotu un huligānu īpatsvars klasē, brīžiem neadekvāti vecāki, covids un vispārēji paaugstināts stresa līmenis sabiedrībā.
[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:13. Februāris 2022 - 09:28
(Link)
Man aizdomas, ka ir savstarpējās antipātijas, un klases bandīši sazvērējušies viņu izēst. Ja Tava laulātā uzliks galdā atlūgumu, tad šie būs vinnējuši.

Esmu nonācis līdzīgā situācijā, taču tad es ieslēdzu totālu vienaldzību (palīdz antidepresanti): nemēģinu ne šos pārkliegt, ne pie kārtības saukt - lai kaut pa galdiem danco. Toties palielinu vērtējamo darbu skaitu. Principā jau pēc 2-3 nesekmīgām atzīmēm sīkie sāk apjēgt, ka nav perspektīvi tā turpināt. Uz nikno vecāku vēstulēm a la "kāpēc skolotājs neieinteresē manu jēcīti" es korekti atbildu, ka cenšos, bet pagaidām rezultāts ir tāds pats, kāds vecāku pūlēm ieinteresēt šo no rīta klāt gultu. Nu un unformēju, ka vecākiem visas tiesības ir kolektīvi vērsties pie skolas vadības, prasot nepietiekami kompetentā skolotāja maiņu. Rezultātā vai nu vecāku spiediena rezultātā klase sāk pievaldīties un ko darīt, vai man to klasi noņem nost, un varu darboties ar tām klasēm, ar kurām ir sazobe.
Powered by Sviesta Ciba