Neprātīgā saprāta balss - Komentāri
( Read Comments )
TimeText
08:26

[info]windrider

[Link]

Sieva vakar skolā piedzīvojusi nervu sabrukumu...lai arī šodien ir atpakaļ klasē, aiziešana no skolas tagad ir jautājums kad, nevis vai. It sevišķi tāpēc, ka reiz jau aizgāja no darba skolā. Tiesa gan, nozari toreiz nepameta.
Konkrētā piektā klase ir nevis elitārākās Latvijas mūzikas vidusskolas audzēkņi, bet gan mazgadīgo kolonijas kontingents. Vecāku galēji pāraprūpēti bērni, mazas zvaigznītes, kas uzskata, ka to vienīgais pienākums ir mirdzēt. Nekāda normāla komunikācija neesot iespējama, jo visi nemitīgi ''kačā pravas''. Vienam radinieks esot prokurors, vēl kādam ''tētim ir sakari''...un tas viss 11-12 gadu vecumā! Lai arī sievai ir liela pieredze darbā ar mazākumtautību klasēm, šī krievu klase viņu burtiski piebeidz. Pēdējais gads ir bijis ļoti smags. Pērn vasarā, ļoti skaistā un iedvesmojošā izlaidumā, atvadījās no sava 3. kursa, bet rudenī tika iemesta ellē pie šīs 5. klases. Covid spriedze un haoss skolās to tikai pastiprina.

Viņa ļoti cenšas pati sevi motivēt, lasa pašpalīdzības grāmatas, noklausījusies desmitiem iedvesmojošu ''podkāstu'' un visādu gudru lekciju, bet tas prasa aizvien lielāku piepūli, nezinu cik ilgi viņa izturēs.
Reply:
 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba