Neprātīgā saprāta balss -
Septembris 10., 2021
09:06
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

(8Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
From:(Anonymous)
Date:10. Septembris 2021 - 11:15
(Link)
Lūk, un šeit var tik labi redzēt valdības absolūti stratēģiskās kļūdas. Jo izklausās, ka līdz 1 konkrētam punktam Jūsu māte bija pilnībā saprātīgs cilvēks. Par to, kādas sekas uz cilvēku garīgo un fizisko veselību atstāja pilnībā visu noteikumu ievērošana, domāju, ka redzēsim tikai nākotnē Tas, ka par to nerunāja vispār, manuprāt, bija milzīga kļūda, kuras dēļ tikpat labi varbūt arī Gobzems būs mūsu ministrs. Būtu bijis labāk, ja Jūsu māte būtu pārgājusi totāli apolitiskā pozīcijā, bet, kā ir, tā jādzīvo.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:10. Septembris 2021 - 11:32
(Link)
Jā, tā tiešām ir smaga traģēdija, ka valdība joprojām neatzīst kļūdas, ka piespiedu mājsēde nebija neviena interesēs. Vēl varēja pamatot, ka slēdza lielos iekštelpu pasākumus (nu apmēram kā Zviedrijā), bet aizliegumi sportot ārtelpās, un patiesībā jau arī labi vēdinātās sporta zālēs galīgi nebija vajadzīgi. Atceros, ka addired teica, ka aicināja izvairīties no dušas telpām (nomazgāties var mājās). To arī vēl var saprast, jo tur ir sliktāka ventilācija.

Vakcinācija pati par sevi ir ok, bet nevajag arī to pārspīlēt un uzskatīt kā vienīgo panaceju. Arī šeit valdība pieļāva milzu kļūdas un joprojām tās negrib atzīt.
Powered by Sviesta Ciba