Neprātīgā saprāta balss -
Marts 5., 2021
11:14
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Turpinot iepriekšējo ierakstu (kaut gan varbūt nav vērts) mani tiešām pārsteidza, tas ko izlasīju sejasgrāmatā. Ja ticam režisoram A. Hermanim, tad šis ieraksts: https://puaro.lv/interesanti/izradas-ka-varda-briviba-apdraud-demokratiju-alvja-hermana-komentars-par-jrt-etiskas-uzvedibas-noteikumiem/ tika izdzēsts no FB, jo kāds to nosūdzējis kā naida runu. Nezinu cik intelektuāli apdāvinātam jābūt, lai tur to saskatītu.
Protams, ja atmetam versiju, ka Hermanis pats to ir izdzēsis, lai celtu sev publicitāti.

Gatavojos, ka tūdaļ te komentāros atkal sāksies kašķi starp atsevišķiem cibiņiem, kas jau pēc pirmā komentāra pāriet uz personīgiem uzbraucieniem. Šeit jau tā sabiedrība ir tik šaura, ka visi pazīst viens otra uzskatus un nemaz necenšas diskutēt pēc būtības. Par to es esmu vīlies.

Tags:

(3Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]aborigens
Date:5. Marts 2021 - 11:58
(Link)
zemāk bija viens komentārs, ka fb likvidē visus ieraksuts kur lietots vārds žīds, nevis, ka cenzē pēc satura. arī nezinu cik taisnība
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:5. Marts 2021 - 12:09
(Link)
"Gatavojos, ka tūdaļ te komentāros atkal sāksies kašķi starp atsevišķiem cibiņiem, kas jau pēc pirmā komentāra pāriet uz personīgiem uzbraucieniem. Šeit jau tā sabiedrība ir tik šaura, ka visi pazīst viens otra uzskatus un nemaz necenšas diskutēt pēc būtības. Par to es esmu vīlies."

Ja tas bija domāts par šo manu komentāru, tad es ļoti atvainojos. Nebiju to domājusi kā personīgu uzbrukumu Krišjānim, tikai viņa idejām, bet man vajadzēja to noformulēt pieklājīgāk.
From:[info]windrider
Date:5. Marts 2021 - 12:19
(Link)
Tu kā reiz centies būt ļoti korekta.
Powered by Sviesta Ciba