Neprātīgā saprāta balss -
Janvāris 7., 2021
11:01
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

(15Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:8. Janvāris 2021 - 22:33
(Link)
"Runā par viltotām vēlēšanām, bet nedod nevienu pierādījumu. :D
"
You gotta be kidding me.

"Viņu pārliecību nekādi grēki nespēs mainīt."

Kuru cilvēku grēki? Amerikāņu, kuri vēlas sagalbāt brīvu, demokrātisku valsti?

Pieļauju, ka tu jauc Republikāņu Partiju ar parastajiem cilvēkiem. Tramps tika iebalsots tieši tāpēc, ka ar vien mazāk cilvēku uzticas Republikāņiem un viņu feikās opozīcijas kandidātiem. Buši, Klintoni un Obamas ir vienas un tās pašas kliķes biedri, kas visi atbalsta vienas un tās pašas politikas, ieskaitot woke+NWO šitu. Tramps bija citāds. Feiks vai nē, bet tas ir tas, ko ĪSTI amerikāņi grib un pēc šīm nelikumīgajām vēlēšanām viņi turpinās gribēt vēl vairāk trampa vai pat radikāļākus politiķus.

Ņem vērā, ka nevar atstāt pusi no ASV populācijas pilnīgi nepārstāvētu politiski. Tā ir bumba ar laika degli un post Trampa ēra būs jo īpaši uguns bīstama.
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:9. Janvāris 2021 - 11:42
(Link)
"Ņem vērā, ka nevar atstāt pusi no ASV populācijas pilnīgi nepārstāvētu politiski. Tā ir bumba ar laika degli un post Trampa ēra būs jo īpaši uguns bīstama."

Šī ir interesanta replika. Ņemam vērā to, ka 2016.g. Tramps uzvarēja tikai pateicoties dīvainajai elektoru vēlēšanu kārtībai, jo kopumā par viņu nobalsoja mazākums. Kā tad palika ar to, ka nevar atstāt (vairāk) kā pusi nepārstāvētu?
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:9. Janvāris 2021 - 13:58
(Link)
Arī 2016 demokrāti viltoja vēlēšanu rezultātus sevis kontrolētajos štatos, bet neviens negaidīja tik lielu Trampa pārsvaru, tāpēc nebija sagatavoti entie veidi kā padarīt vēlēšanu nakts līkni burtiski vertikālu kā ar Baidenu. Ja skaita tīri likumīgās balsis, tad Tramps iekš 2016ā būtu vinnējis ar 'landslide' un varbūt ne tik pārlinoši dēļ milzīgās mediju un socmediju propagandas/cenzūras/jundīšanas ir vinnējis arī 2020.

Anyhow, mēs runājam par pusi no populācijas 330miljonu valstī, kas daudz nemainās, ja atmīnuso vai piepluso 10-20 miļjončegus turpu šurpu. Pat totālie monarhi centās rīkoties tā, lai apmierināto lielāko tautas daļu, bet šeit būs puse populācijas, kuriem vienkārši tiek pateikts "jūs jau tur varat iet un balsot kā gribat, bet balsis skaitīsim MĒS lol".

Tu man pārmet alūzijas uz vardarbību, bet pati atbalsti režīmus, kas sabotē demokrātiju. Vai tu no vēstures atceries tirāniskus režīmus, kas atkāpušies vai citādi beigušies bez vardarbības vai self-fuck (piemēram zaudējot karā)?

PS
demokrāti ar vēlēšanu viltošanu nodarbojas jau sen, ne tikai kopš Trampa parādīšanās. Ir štati, kur tas vienkārši jau ir pieņemts kā defoltais stāvoklis
interesanti, ka Bernijs Sanders arī tika izviltots laukā iekš primaries iekš 2016ā, jo nebija pareizais deep state kandodāts. Par to maz runā, jo ne vienai ne otrai pusei tas īpaši nepiš, jo teh muh Orange Hitler
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:9. Janvāris 2021 - 14:41
(Link)
Tēzi par vēlēšanu rezultātu viltošanu mums abiem nav vērts turpināt apspriest. Acīmredzot, mēs dzīvojam pavisam atšķirīgās realitātēs, kur tu sēdi savā Latvijas nostūrī pie datora un esi pilnīgi pārliecināts, ka labāk zini, kā skaita ASV balsis, kamēr es sēžu savā Latvijas nostūrī pie datora un kontemplēju par to, ka dažiem noderētu dzīvē kāds hobijs, lai nav viss brīvais laiks jāpavada far-right konspirāciju forumos.

lol par "pati atbalsti režīmus, kas sabotē demokrātiju". Zaķīti, es nedzīvoju ASV un neesmu ASV pilsone, es te neko nevaru ne atbalstīt, ne neatbalstīt. Man vispār ik pa laikam šķiet groteski tas, cik ļoti ņemšanās ap ASV iekšpolitiku aizņem Latvijas cilvēkiem vietu prātos, varētu padomāt, ka paši dzīvojam kaut kādā Leiputrijā, kurā nav problēmu, ko apspriest. *turpina kontemplēt par veselīgu hobiju pozitīvo ietekmi un miesu un garu*

Visa beigās man tomēr nav skaidrs, kā tu atbildi uz jautājumu: kādēļ vienas ASV populācijas puses pārstāvniecības trūkums tev šķiet problēma, kamēr otras puses - nē.
Powered by Sviesta Ciba