Neprātīgā saprāta balss - Komentāri
( Read Comments )
TimeText
13:58

[info]gnidrologs

[Link]

Arī 2016 demokrāti viltoja vēlēšanu rezultātus sevis kontrolētajos štatos, bet neviens negaidīja tik lielu Trampa pārsvaru, tāpēc nebija sagatavoti entie veidi kā padarīt vēlēšanu nakts līkni burtiski vertikālu kā ar Baidenu. Ja skaita tīri likumīgās balsis, tad Tramps iekš 2016ā būtu vinnējis ar 'landslide' un varbūt ne tik pārlinoši dēļ milzīgās mediju un socmediju propagandas/cenzūras/jundīšanas ir vinnējis arī 2020.

Anyhow, mēs runājam par pusi no populācijas 330miljonu valstī, kas daudz nemainās, ja atmīnuso vai piepluso 10-20 miļjončegus turpu šurpu. Pat totālie monarhi centās rīkoties tā, lai apmierināto lielāko tautas daļu, bet šeit būs puse populācijas, kuriem vienkārši tiek pateikts "jūs jau tur varat iet un balsot kā gribat, bet balsis skaitīsim MĒS lol".

Tu man pārmet alūzijas uz vardarbību, bet pati atbalsti režīmus, kas sabotē demokrātiju. Vai tu no vēstures atceries tirāniskus režīmus, kas atkāpušies vai citādi beigušies bez vardarbības vai self-fuck (piemēram zaudējot karā)?

PS
demokrāti ar vēlēšanu viltošanu nodarbojas jau sen, ne tikai kopš Trampa parādīšanās. Ir štati, kur tas vienkārši jau ir pieņemts kā defoltais stāvoklis
interesanti, ka Bernijs Sanders arī tika izviltots laukā iekš primaries iekš 2016ā, jo nebija pareizais deep state kandodāts. Par to maz runā, jo ne vienai ne otrai pusei tas īpaši nepiš, jo teh muh Orange Hitler
Reply:
 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba