Neprātīgā saprāta balss -
Jūnijs 15., 2020
11:19
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

(13Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:15. Jūnijs 2020 - 15:04
(Link)
"Tātad faktiski katra paaudze saskaras ar šo problēmu un ir spiesta paust savu viedokli radikālā formā. Līdz ar to šoreiz pie vainas nav kreiso radikāļu provokācijas (viņi gan izmanto situāciju), jo problēma ir reāla un ilgstoša."

Tā vienkārši nav tiesa. Arī iepriekšējie grautiņi tika kontrolēti no augšas un tos nevis provocēja, bet vadīja kreisie ekstrēmisti. Mērķtiecīga ideoloģiska smadzeņu skalošanas, kūdīšana un rīdīšana šajā un citās sfērās (naids starp dzimumiem, reliģijām etc.) ir kreiso ekstrēmisut bread & butter kopš WW2 beigām. Skatoties uz pēdējo, viņi ir ar vien tuvāk un tuvāk Sovok 2.0 ieviešanai, šoreiz Rietumos. Kāda starpība, ka šarikovi tagad melni.
From:[info]windrider
Date:15. Jūnijs 2020 - 16:27
(Link)
Nu tad jāskatās analoģijas ar 1917. gada revolūcijām Krievijā. Boļševiki ļoti efektīgi uzkurināja pūli, sakāpinot emocijas un spiežot uz īstajām pogām. Bet nevar noliegt, ka sabiedrībai tolaik bija ļoti sāpīgas un ielaistas problēmas, liela sociālā nevienlīdzība, agrārā politika, strādnieku stāvoklis utt. Boļševiki to veikli izmantoja savā labā.
Respektīvi revolūcijas sēklai nepieciešama auglīga zeme.

Arī ASV viss ir aizgājis tik tālu tāpēc, ka kreisie ļoti veikli uzķēra īsto brīdi, kad iesaistīties un pārņemt vadību. Tāpat kā 1917. gada Krievijā. Tomēr, ja nebūtu reālu rasisma problēmu, tad arī šāda mēroga protestu nebūtu.
From:(Anonymous)
Date:15. Jūnijs 2020 - 17:02
(Link)
Nav dīvaini salīdzināt visai pārtikušu pasaules varenāko valsti ar nabadzīgu pusfeodālu absolūto monarhiju, kas izmocīta karā?
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:15. Jūnijs 2020 - 18:47
(Link)
Nav nekas tur aizgājis "tik tālu" un rasisma problēma ir no amēbas uzpūsts mediju manufaktūrēts zilonis. Interesanti kā te cilvēki cibā arī visi tādi drūmi atzīst "bet nu jā, ASV ir nopietnas problēmas ar rasismu", lai gan vienīgais avots, kur par to tiek uzzināts ir meinstrīm prese. Propaganda strādā.
Powered by Sviesta Ciba