Neprātīgā saprāta balss -
Februāris 10., 2014
23:48
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vispār, mēs esam lielisks piemērs tam, ka horoskopi melo. Jo saskaņā ar tiem, mums vispār nav nekas kopīgs un pat vienkārša draudzība faktiski nav iespējama. Bet redz, jau pusgads un joprojām viss notiek tik viegli it kā pats no sevis.

Kādreiz domāju, ka dzīves baudīšana tā pa īstam ir iespējama tikai trakā ballītē un plašā kompānijā. Cik gan es rūgti esmu maldījies. Tieši to es no viņas mācos ar katru jaunu dienu. Baudīt mirkli un dzīvot skaisti. Tam nemaz nevajag biezus makus vai Ēģiptes pludmales, galvenais ir attieksme un sīkumi. Arī divatā var radīt tādu bohēmu, ka maz neliekas.

Mūzika: Heaven Grey- Zemes Spēks
Tags: ,

(2Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
From:[info]antons_v
Date:11. Februāris 2014 - 09:30
(Link)
"Lielākā daļa no mums var piedzīvot kaut vai dažus spontanitātes mirkļus, kas vienlaikus ir arī patiesas laimes mirkļi. Vai tā būs svaiga un spontāna dabasskata uztvere, vai domāšanas rezultātā gūta kādas patiesības atskārsme, vai no stereotipiem brīva jutekliska pieredze, vai pret otru cilvēku pavērsta mīlestības straume – šajos mirkļos mēs visi zinām, ka spontāna rīcība piedāvā... zināmu ieskatu par to, kāda varētu būt cilvēka dzīve, ja šāda veida pieredze nebūtu tik reta un maz izkopta parādība." (Fromm, 1942: 225)

No šejienes: http://satori.lv/raksts/6406
[User Picture]
From:[info]special_k
Date:11. Februāris 2014 - 10:18
(Link)
+1 par pēdējiem diviem teikumiem :)
Powered by Sviesta Ciba