wendigo ([info]wendigo) rakstīja,
@ 2005-07-18 17:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu jaa...
Izdomaaju tomeer veel padziivot, nezinu, mosh agresijas iespaidaa, jo atcereejos vienu duru, kura man atteicaas maaciit telekineezi. Iemaaciishos pats un tad aizbraukshu to mauku apciemot, uzzinaashu, kuraa bazniicaa vinja regulaari pasniedz lekcijas un uztaisiishu tur haju!
Blja, veel viena probleema, man liekas, ka esmu pa daudz tajaa skukjii sakjeeries, bet es ta vinju pat redzeejis dziivee neesmu. Kau kaads bezpredjels, tas nu toc vairs nau godiigi, buus laikam akal jaaiedzer eliksiirs.
Vispaar taads haoss apkaart notiekaas, peldu kaa uz ledus gabala, paeju zem uudens, bet nesliikstu, darbaa paraadiijaas probleemas, mosh buus riit jau jaamaina, varbuut tas naaks pa labu, sen jau gribeeju mainiit, bet raustiijos, tagad nekas cits neatliks, gan jau dabuushu veel labaaku. Emocijas arii haotiskas, paaraak daudz, laikam gars bija novaajinaats no sevis grieshanas un tagad uznjem visu baigi juutiigi. Par briinumu sekas atstaaja pat uz fizisko kjermeni- kaadu laiku sirdii jutu, it kaa iegriezts, laikam biju traapijis arii plaushaas- bija gruutaak elpot, izmeeginaaju aiztureet un tikai pusotra minuute, ja rekords man ir bijis 4min.
Vienkaarshi bezjeedziigs SVIESTS!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?