wendigo ([info]wendigo) rakstīja,
Nu nez, mosh teloja dusmigu, tipa meginaja uzraut, ka tomer esmu dzivs, nezinu... Un taalaak, cilveeki ir taadi radiijumi, ka vinjiem vajag tikai citus, lai pateretu savu bezjedzigo laiku, kamer tas vel ir, mosh ar' esmu svariigs, bet neredzu tik un taa tur nekaadu jeegu. Shodien ar draugu runaajaam tieshi par dziives jeegu- nekaada! Teereet laiku peec iespeejas egoistiskaak, lai buutu labaakas atminjas un beigaas tik un taa nekas jeedziigs. Nu ok, attiistiisies liidz adeptam un vairs sheit nepaardzimsi, bet tik un taa iesi taalaak un taalaak pa bezjeedziigo attiistiibas celju, liidz nonaaksi pashaa saakumpunktaa- tukshumaa. Es labaak eju pa taisno, man nepievelk shii speeliite un vai vispaar man kaads prasiija vai gribu eksisteet, kad radiija?

Tad laikam veel neko neatbildeeshu, lai gan diivaini- pirms paaris dienaam ejot guleet akal meeginaaju sagriezt savu garu, saakaas taadas diivainas vibraacijas fiziskajaa kjermenii, jutu kaa gars tiek ievainots un likaas, ka peedeejaa nakts. Es meeginaaju izsaukt Selenu, lai atvadiitos un dotu peedeejo uzdevumu saistiibaa ar dveeseli, bet savilkaas vesels bars ar demoniem un tumshajaam radiibaam un nelaida vinju, pirms neizrunaajos ar tiem. Es vinjiem gruziiju, ka ne gaisma man paliidz, ne tumsa arii, nafig man te vienam tupeet. Tad kaadu laiku veel transa staavoklii runaajos. Tagad saak vinji uzdarboties, man liekas(mosh sagadiishanaas), saaku koshaak redzeet auras kraasas, cilveeki, kuri nepatiik daudz aatraak kriit "dirsaa" u.t.t. Nee, tomeer neuzticeeshos, liidz nebuus perspektiivas graiziishos. Es saaku jau labaak apieties ar zobenu, jau fiziski saaku just, kad ieduru. Mans meerkljis ir vai nu gars, vai sirds, kam nu aatraak buus krantik. Bet gljukas turpinaas, jautri.

Izveelies kaadu no mitologijas vai tml. teeliem un saac piesaukt, dod egregoram energiju un suuti regulaari uzdevumos. Egregors paliks speeciigaaks no regulaaras energijas pluusmas un ar laiku saaks izveidoties tam primitiiva domaashana. Tad tas ar laiku saak attiistiities un jau pats njem no tevis energiju, kad vajag. Ja taa turpina, ar laiku tas pat var materializeeties. Galvenais, lai saakumaa buutu ieguldiita teelaa informaacija, lai buutu pieeja pie plashaakas riiciibas, taapeec visvieglaak ir izveeleeties Dievietes vai Dievus.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?