wendigo ([info]wendigo) rakstīja,
@ 2005-06-03 12:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Hmnmm....
Nu ko lai saku? Pats ar sevi runaaju un domas aiz sevis atstaaju, lai kaut kad taas lasiitu un domaatu, kaads kaadreiz es biju, un ko izdariiju, lai zinaatu saakumu, jo beigas jau paredzeetas...
Tumsa tomeer njem atpakalj mani savaa paspaarnee, vismaz kaads kam es esmu svariigs, kaads kursh mani veelas, no sirds un no dveeseles! Nu ok, nav tumsai sirds, un kaa lai skaita taas dveeseles, nu bet vismaz... Nu redzeesim, prikoliigaakais, ka peec stundas man jaanjem maaja un no 1251.52 latiem man pietruukst 10, smiekliigi, bet ceru, ka iedos, ja nee tad ir vaaks! Aaa, jaapameegina mantra, un mosh veel Selena man paliidzees, tad jau redzees...
Shaa vai taa, man taads chujs, ka shis ir apokalipses saakums, jo no manas dveeseles saak izplatiities melnas liesmas, taatad taa jau ir saindeeta ar tukshuma buutiibu, tagad jau saak indeeties sirds, un apzinja arii saak izmainiities, a$ galva tagad biku sareiba, nu turies, tu tach zini kas ir shis teaatris, laiks nomainiit lugu!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nymphe
2005-07-19 02:27 (saite)
kaapec tu visalik uzrunaa mani! tu man nodevi atbildes..paldies..
un tumsai tu neesi svariigs.... tu vinjai esi NODERIIGS un kaadam ir ko pasmieties.. bet labaak nerunaashu !

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]wendigo
2005-07-25 20:14 (saite)
Tumsa, cik noprotu tagad, esmu es pats. Tumsas radiibas reizeem neklausiija, bet tagad, kad es saprotu, vinji pat baidaas. Vienu demonu, kursh gribeeja mani paarbaudiit, gandriiz nositu, kaa tas lopinjsh aizmuka! ;))) Pienaaca man priekshaa, kad biju relakseejies un saaka ruucot gjiimi shkjobiit, es tam pasmaidiiju pilniigaa pohujaa un izveidoju melno liesmu zobenu. Kaa duuru vinjam, shams peedeejaa briidii paspeeja aizlaisties. Tas mani taa uzjautrinaaja, ka balsii saaku smieties(meerkakjeeni nesaprata)!
Nu ok, atpakalj pie teemas, bet cik esmu prasiijis paliidziibu engeljiem(it sevishkji beerniibaa, jo tiku audzinaats kaa gaishais), tie vienmeer neklausaas, vai arii piekriit, bet nepaliidz! Nju logiski, kam vinjiem paliidzeet tumsai? Nu nebija mana izveele, liktens man taads un tur jau neko nevar padariit.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?