wendigo ([info]wendigo) rakstīja,
Da vienkaarshi magija ir visa mana dziive, ja ne taa, tad esmu jau miris pirms daudziem gadiem. "miris" shoreiz nav domaats kaa aforisms, bet cilveeciskaa realitaate.
Un deelj shitai liidziigaam fraazeem esmu zaudeejis patieshaam tuvus draugus, tipa neticiiba, jo tas automaatiski noziimee, ka netic manai dziivei un pat to meegina noliegt. Visiem vajag visaadus pieraadiijumus, muljkjiishi, jo peec tam pashi zaudee. Kaa man teica viena no skolotaajaam- vienreiz man uz kursu atnaaca paaris cilveeki(kursi daargi), nu bija tik egoistiski, ka gaaja ar domu peec tam atpelniit un pieprasiija pirms kursiem paraadiit kau ko paardabisku, vinja paraadiija, bet vinjus vairs nemaaciija ne pa kaadu naudu.
Nju saapiigi zaudeet tuvus cilveekus, bet nekas cits neatliek, ja vinji grib mani "nogalinaat", manu buutiibu. Es jau biju domaajis, ka tu arii. Augsha vienmeer ar mani taa speeleejas- ja pielaizu kaadu paaraak tuvu sev klaat, tad ar triecienu atnjem. Pie tam tie cilveeki peec tam ciesh un man tas ljoti nepatiik. Tapeec arii baidiijos tevi pielaist sev tuvu, bet varbuut ar tevi buus savaadaak- visus ieprieksheejos es pats apmaaciiju un vinji nebija engjeliishi... ;)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?