way ([info]way) rakstīja,
@ 2007-06-21 11:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Neviens cits cilvēkam nevar palīdzēt, kā tikai pats. Tu jau gribētu viņu aizvest tur un parādīt, redzi - tur ir ceļš. Bet viņš to neredz. Ceļš tur būs tikai tad, kad cilvēks pats atnāks. Viņš to ierauga tikai tad, kad pats uz tā jau atrodas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]josephine16
2007-06-21 21:22 (saite)
Jā, tā notiek... un tad kad tu beidzot esi ieraudzījis to ceļu, tad šķiet, ka tev ir pavērusies pavisam cita pasaule... un tu redzi aizvien jaunus un jaunus ceļa līkumus, jaunus atzarojumus un krustojumus, jaunas ainavas un lietas, par kurām tu pat neesi spējis iedomāties pirms tam, pirms nebiji sācis šo ceļojumu. Tieši tādēļ es tik ļoti dievinu savu ceļu, kas ir piedzīvojumiem un pārsteigumiem pilns ik uz soļa :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]way
2007-06-22 10:23 (saite)
nu ja.. un kad pats esi to ieraudzījis, gribas reizēm parādīt citiem.. bet laikam tomēr nevajag, jo tie kas tur atrodas, to jau zinās, bet pārējie tevi nesapratīs..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]josephine16
2007-06-22 12:35 (saite)
Nu tieši tā, man arī ir gribējies parādīt citiem, cik skaists ir tas ceļš pa kuru es esju, bet viņi to neredz, iekams paši nav izdarījuši savu izvēli turp doties, drīzāk tā var panākt tikai resistance... lielākajā vairumā gadījumu, ja cilvēks pats tam nav jau iekšēji sagatavojies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]way
2007-06-22 13:08 (saite)
Un vēl, man varbūt iekšēji liekas, ka es esmu kaut ko jaunu un pārsteidzošu atklājis, turpretī citam varbūt tas nenozīmēs tik daudz, arī ja viņš to ieraudzīs. Katram pašam jāizvēlas un jāatklāj.. priekš sevis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?