- 2008.01.28, 20:06
- Nopirku Limbažu kefīru, kas, pats par sevi, ir ievērības cienīgs fakts, laikā kad veikalu plauktus eksluzīvi rotā Old Farmer, RIMI, Valmieras produkcija. (Atgādināšu, ka Valmieras produkciju es konsekventi vairs nepērku, jo tai ir Šķēles piešprice).
Bet pa brīvdienām nopirku SIA DaugavaDK kefīra pudeli. Ls 1.60, 750ml. Garša, cepuri nost, īstā. Īstā bērnības laiku, sovjetu kefīra garša, kad par "E" brīnumiem piensaimniecība neko nezināja.
Jākonstatē skumjas divas lietas:
a) No 750ml sanāk akurāt divas manas kefīra-dzeramās krūzītes. Skaties uz krūzīti, un saproti: lūk 80 santīmi. Dzer un centies par to nedomāt.
b) Neviens cits no šobrīd uz veikalu plauktiem esošajiem kefīriem PĒC KEFĪRA NEGARŠO! Pēc biezas neskaidri-skābenas baltas substances garšo, bet pēc KEFĪRA negaršo.
upd: biezpientaure vērš uzmanību, ka "Limbažu" produkciju tepat RPK savā Bauskas ielas bāzē ražo, no pulvera un vājpiena. Noteikti tajā pat grāpī tur, kur "Old Farmer" rūgst. Un arī savu "Rasa" gan jau no tā paša krāna lej. Un konsultē viņus visus "Lāse" piena antitēzes tehnologs. - 23 rakstair doma
- 29.1.08 01:29 #
-
domāju, bet man nav lielas poņas par to...kāda vispār vairumcena lai galā nemaksā latu, cik izmaksā atvešana plus visādi ukraiņu/poļu vai baltkrievu/braļukasu vipendroni kuru rezultātā kravu var izdalīt robežu šķērsojošiem, tad kur to tirgot - pašam stāvēt uz ielas vai iet atdoties uz galda rimi bosiem par sadarbības iespēju, kuri papildus vēl prasīs atlaides un lai es pats eju krāmēt pakas plaukta. Vienvārdsakot, kādam kas importē padsmit pozīcijas, tas varbūt būtu fihņa, bet man tam nav iekšu.
Ak jā, no Ukrainas tak ved sulas, baklažānus burkās, kabaču ikrus, netālu no mājas ir veikaliņš...un neved kefīru. Varbūt kautkādam kvadrātam tas rentētos, ja tirgotu paku par 2-3 lati, bet tauta grib lēti, velreiz lēti un ak jā, patiešām lēti. - Atbildēt