- 2008.01.28, 20:06
- Nopirku Limbažu kefīru, kas, pats par sevi, ir ievērības cienīgs fakts, laikā kad veikalu plauktus eksluzīvi rotā Old Farmer, RIMI, Valmieras produkcija. (Atgādināšu, ka Valmieras produkciju es konsekventi vairs nepērku, jo tai ir Šķēles piešprice).
Bet pa brīvdienām nopirku SIA DaugavaDK kefīra pudeli. Ls 1.60, 750ml. Garša, cepuri nost, īstā. Īstā bērnības laiku, sovjetu kefīra garša, kad par "E" brīnumiem piensaimniecība neko nezināja.
Jākonstatē skumjas divas lietas:
a) No 750ml sanāk akurāt divas manas kefīra-dzeramās krūzītes. Skaties uz krūzīti, un saproti: lūk 80 santīmi. Dzer un centies par to nedomāt.
b) Neviens cits no šobrīd uz veikalu plauktiem esošajiem kefīriem PĒC KEFĪRA NEGARŠO! Pēc biezas neskaidri-skābenas baltas substances garšo, bet pēc KEFĪRA negaršo.
upd: biezpientaure vērš uzmanību, ka "Limbažu" produkciju tepat RPK savā Bauskas ielas bāzē ražo, no pulvera un vājpiena. Noteikti tajā pat grāpī tur, kur "Old Farmer" rūgst. Un arī savu "Rasa" gan jau no tā paša krāna lej. Un konsultē viņus visus "Lāse" piena antitēzes tehnologs. - 23 rakstair doma
- 28.1.08 20:59 #
-
Iesaku pamēģināt Talsu, plastmasas pudele, ir rimi, maksā humāni.
Limbažu, kas zīmīgi, ražots tiek Rīgā. - Atbildēt
- 28.1.08 21:13 #
-
kas interesanti - visiem kefīriem garša mēdz peldēt, vai nu atkarība no izejvielām vai līnijas darbinieka noskaņojuma. Ziemā vispār piena produkti loģiski tiek iegūti no kombikorma, antibiotikām un nuja, tās pašas smegmas :) spriežu pēc tā, ka vasarā kausējot sviestu atdalās daudz mazāk baltās ķites nekā tas notiek ziemā. Cita kvalitāte.
- Atbildēt