- 2008.01.13, 21:45
- Nesaprotu, kāpēc vispār jārunā par to, ka būtu jāēd klonētu dzīvnieku gaļa?
Vai dzīvnieki paši nespēs vairoties?
Vai dzīvnieki paši nespēj uzaugt? Kāpēc gaļas lopus (govis, cūkas) būtu vispār jāklonē? - 24 rakstair doma
- 14.1.08 07:49 #
-
Brīvdienās cepu krāsnī vistu, kas nevis no fabrīķa, bet no lauku sētas. Teikšu kā ir - moš kautko darīju nepareizi, bet sanāca pasīksta ar visu garo laiku. Tomēr....tā ir lieliska sajūta (I love animals - they taste great !), kad gaļā var iekosties un tā negaršo pēc generic meat ar lielveikala marinādi vai ko tur sper klāt , bet pavisam skaidri var just ka tā ir vistas gaļa.
Bet atbilde, šķiet, ir tāda ka cīnītāji (tie, kuri uz jautājumu "kā iet ?" atbild ar kareivīgu "nu, cīnos !") negrib samierināties ar gaļas ēšanu pāris reizes nedēļā ierastos 3x dienā, un savukārt audzētāju-tirgotāju ķēde, izdarot viens uz otru spiedienu, ir vienojušies par peļņas līmeni, pie kura lopiem dabiskā pišanās ir pārāk glancēts pasākums. - Atbildēt
