whispering and listening ([info]waterjunky) rakstīja,
@ 2012-01-02 15:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Bob Dylan - it's all over now baby blue

laimīgus jaunos Gadus
huh, saprotams, ka Jaunais gads sagaidīts tā mazliet mežonīgi, ja pat ar internetu/cilvēkiem sāku kontaktēties tikai tagad.

Dažos vārdos - Sākām kopā ar Leldi, Ivo un Jāni dzīvoklī ar nekaitāmu ģimenes foto uzņemšanu un latviešu cienīgu īzrīšanos. Pēc tam pāris barčiki, konči. Ļooti daudz dejošanas (ieskaitot tās ar sexī kustībām un Leldi uz galdiem), 3x pēc kārtas sieviešu tualetē pārvilku Leldei zeķubikses, saņemām nomināciju gada draudzenes, vēl bija salūta neesamība (tāds wtf? - visi cilvēki sanāk Nottinghemas centrā un skatās debesīs uz salūtu kurš tā aŗī neparādās, man gan bija vienalga, mežonīgā dejas notika arī pie ielu muzikanta, kurš spēlēja kūlio rokenrola gabalus. Mēs visi viņu vēl pusnaktī samīļojām. Interesanta sarunas ar daudz cilvēkiem un vilšanās, kad bārmene pateica, ka viņi netaisa Long icelandu. pff. Tad vēl bija kaut kādi random x-factor dziedātāj čaļi uz ielas, Ivo, kurš skrien pēc kebaba un daudz citu ļoti it kā nesakarīgu notikumu.

Nākamais rīts gan rādījās mazliet drūmāka gaismā un vēlreiz saprotu, ka spēju pārsteigt pati sevi arī ne tik jaukā nozīmē. Ceru, ka "kā Jauno gadu sāksi tā pavadīsi" nepiepildās. xD

Tādos lielos vilcienos bija āāāsom vakars, visu laiku kaut kāda kustība, jaunu cilvēki, iespaidi.

Esmu sapratusi, ka palieku stipri atvērtāka un mans kaitinošais kautrīgums arī pamazām izzūd. ( un nē, ne jau tikai dzerot)Tas priecē.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?