whispering and listening ([info]waterjunky) rakstīja,
@ 2011-07-24 14:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Hird - FADING BLUES
Entry tags:llp, on the road, tobias the volunteer

LLP

Wow, nu tagad gandrīz pēc divu nedēļu dauzīšanās apkārt ir iespēja piesēsties normāli pie internetiem un mēģināt sakārtot lietas. Vēl tikai jāuzraksta pirms divām nedēļām apsolītais raksts žurnālam un epasti, lai pierādītu, ka vēl eksistēju! Bet nu tātad, pagājusī nedēļa sākās ar stopēšanu uz Rīgu, lai mīlīgajos Unas apartamentos uzņemtu savus jaukos ārzemniekus. Tobias, Silvia un French Sophie. Piestrādāju par gidu un līdz pat piektdienai radīju Andrejsalu, Latgalīti un citas tikpat tūristiskas vietas. Vārtījāmies pie jūras. Plus vēl katru vakaru gājām garšot latviešu aliņus. xD Meitenes aizbrauca mājās jau trešdien. Nu tad ceturtdien gaidot, kad Unai beigsies izlaiduma pasēdēšana ar radiniekiem, ar Tobiasu aizbraucām uz centru, lai domu laukumā skatītos uz cilvēkiem un mēģinātu atpazīt vācu tūristus. :D Tā, kā Una ilgi čammājās, nolēmām pie dominu mača paveldzēt slāpes Leņingradā un viss pārējais jau vakara gaitā nokārtojās pats no sevis. Skriešana pa lietu, bez vārdiem diskutēšana par to vai Unai uzdāvināt miskastē atrastās kurpes, Piens, pēc tam vēlreiz Ļeņingrada un jauka nakts pastaiga no centra līdz Ziepniekkalnam. Yeah.

Piektdien devāmies uz AL, lai nedēļas nogalē ietu uz zelta kāzām un dzimšanas dienām, piedalītos jaunatnes darbos, Zeltiņu karabāzes angārā kliegtu un dziedātu, mazliet pašokētu Tobiasu ar to, kā cilvēki šeit izklaidējās (STR pasākums xD), braukātos ar laivu un daudz vārtītos pa ūdeni.

 Otrdienas rītā sasūtījām couchrequestus un uzreiz pēc tam jau devāmies Liepājas virzienā. yeah, šitajās dienās vispār atgriezās viss īstais stopēšanas prieks. Liepājā bijām jau tikai pašā vakarā. ļoti apdomīgi plānotā naktsmāju meklēšana protams vainagojās tik lieliem panākumiem, ka pirmo nakti pavadījām guļot kāpās. xD izņemot odus, bija pa tīri fun. Nākamajā dienā tajā pašā kāpā nogulšņājām līdz pēcpusdienai, brokastojot, lasot un atpūtinot acis. Pēc tam darījām tūristiskas lietas līdz pat ceturtdienas vakaram. Trešdien dzērām alu un kvasu un runājām par trū dzīves lietām. Ceturdien bijām karostā, bija riktīgi kūūūūl, ja neskaita, ka es tajā dienā biju izvilkusies ārā ar džinsiem, jo no rīta taču bija tik auksts. Bet pēc tam man likās ka es piekusīšu pie asfalta. Bet nekas, tajā dienā gājām peldēties apakšveļā, uz mola mūs gandrīz nogalināja lapseņu bari un pārējo dienas daļu es izskatījos, kā hipijs bez mājām, jo vazājos ar ap vidukli apsietu lakatu, sapinkātiem matiem un milzīgām saulesbrillēm uz acīm. xD

 Ceturdienas vakarā tikpat laicīgi iztaisījāmies stopēšanai uz Rīgu. Jau  21 :30 bijām uz šosejas, bet tā kā bijām ūber veiksminieki pus vienos jau rausāmies ārā pie Origo. xD Gājām pie Unas uz viņas jauno dzīvokli, pa ceļam uzzvanīja Lelde, kas ir atgriezusies tēvzemē uz kādu laiku. Una tika piecelta un pielauzta nākt ballēties, paši arī tikai nolikām mantas pārģērbāmies un teciņiem uz Ļeņingradu. Tur sēdējām runājām par vecajiem laikiem, kaut kādam ranodm čalim ļāvām uzskaut mums visiem šotus. :DD

Nākamaja dienā cēļāmies agri, lai varētu pievienoties tripam uz Vidzemes jūrmalu. Nu un tur jau tikai vārtījāmies pie jūras, spēlējām volejbolu un spēli- mēģini noslīcināt Tobiasu, ķērām tiiiiiik lielus viļņus. Vakarā visi baudījām Lāsmas atvesto izlejamā šņabja pudeli. Lai netraucētu pārējos kempingā dzērām pludmalē un viss protams noslēdzās ar to ka visi kaili ārdījāmies pa ūdeni. Yeah.  Seja un pleci ir pārsauļoti.

Man jau ir apnicis rakstīts, tāpēc viss patiesībā ir ļoti saīsināts, bet nu ehh..

Bilžu nav, vēlāk mož būs. Bet ir lieliskas atmiņas. ( :



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?