Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Jan. 2nd, 2015|02:35 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]
[music |Nick Cave & The Bad Seeds / Red Right Hand (Scream 3 Version)]

Gadu gadiem nebiju bijis uz 3D ķini, starp citu. Tikai IMAX, tikai hārdkōrs!, tāda ir mūsu loģiskā devīze, nu jā, bet ja Cinestar uzrīko šitādus vizuālos svētkus un 1. janvārī saorganizē vienu nostaļģisku k/f Avatar seansu – nu kā lai neaiziet?

Jā, lūk, un pamanīju vienu Xpand3D atšķirību no IMAX, kas ir nevis "kaut kāda ne tāda sajūta", bet objektīvi noformulējama: neviens objekts nešķērso ekrāna plakni. Dziļumā – lūdzu, bet itin neviens pats jāņtārpiņš "neielido zālē", priekšpusē viss vienkārši kļūst miglains un caurspīdīgs.

Bet ķinis, protams, episks, prieks, ka daži labi neredzējušie dabūja izbaudīt, jo mājās ko tādu skatīties ir skumji un bezjēdzīgi, gluži kā k/f Gravity, viņas tam vienkārši nav domātas.

Jaungada nakts galveno lulzu, savukārt, piegādāja Pelēkā cūka, kas ar interesi ostījās ap jaunajiem, neredzētajiem objektiem redzeslokā, konkrēti – šampja pudeli. Labu gribēdams, piedāvāju P.cūkam šampja korķi kā jauno, sezonai aktuālo rotaļlietu. P.cūka ar interesi apostīja jaunizsniegto objektu un turpat uz vietas, bez jebkādas uvertīras un brīdinājuma, apvēmās. Aiz smiekliem nebija laika pat dusmoties, ka galds jātīra.

Desmitgadnieki tomēr alkoholam ir par jaunu, jāsecina.
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:January 2nd, 2015 - 03:42 pm
(Link)
Spēcīgs šampis būs bijis, mūsējie zvēri dzenā korķi bez kādām redzamām sekām :D
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:January 2nd, 2015 - 04:32 pm
(Link)
vaaaai vai vai, nabaga p_c! pamēģiniet piedāvāt viņam rumu varbūt =)

a es gravity mājās skatījos, bija OK. es pat domāju, labi, ka neaizgāju uz ķini, jo tur viss tā virpuļoja un griezās, ka palika nelāga dūša. mājas pauzi var uzlikt un pagaidīt, kamēr atlaiž
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:January 2nd, 2015 - 04:59 pm
(Link)
Ā, nu mēs ar liso pirms seansa pragmatiski uzņēmām pāris jēgerīšus. Izvējoja kā nebijušus. Bet pēcsvētku rītā es arī neriskētu uz šitamo ķini iet.
[User Picture]
From:[info]cloned_pt
Date:January 3rd, 2015 - 02:45 pm
(Link)
vot šitente " P.cūka ar interesi apostīja jaunizsniegto objektu un turpat uz vietas, bez jebkādas uvertīras un brīdinājuma, apvēmās."
daļa Purčika ļoti un bez apelācijas apzviedzās.